Άμεση η απάντηση για τη Νυφίδα

20/07/2017 - 14:53

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου στάλθηκε η παρακάτω απάντηση με αφορμή σχόλιο του «Ε» για τη Νυφίδα.

Η επιστολή έχει ως εξής:

 

«Κύριε Διευθυντή,

Σχετικά με το σχόλιο για τη Νυφίδα που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας (σ.σ. χθεσινό), θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Η εικόνα που επιχειρείται να δοθεί για την περιοχή της Νυφίδας στο εν λόγω σχόλιο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αδικεί κατάφορα τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και τις συνεχείς παρεμβάσεις στην εν λόγω περιοχή στους τομείς της αποκατάστασης της βατότητας δρόμων, της καθαριότητας και αλλού. Το ενδιαφέρον για τη Νυφίδα είναι έντονο και συνεχές και καταβάλλονται καθημερινά μεγάλες προσπάθειες, για όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Δημοτική Αρχή επιζητεί δίαυλο επικοινωνίας με όλους τους δημότες και είναι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε υπόδειξη και συνεργασία στην κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον τ. δήμαρχο κ. Βαγγέλη Παλαιολόγο, στη διάθεση του οποίου βρίσκεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιχνίτου, Γιώργος Κατζανός, για οποιαδήποτε επισήμανση σχετικά με την περιοχή.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

 

(σ.σ.) Το γεγονός ότι η δημοτική αρχή έσπευσε την ίδια μέρα να δώσει τις δικές της διευκρινίσεις με αφορμή σχόλιο συνεργάτη της εφημερίδας, δείχνει ότι τα αντανακλαστικά της είναι άμεσα, αλλά και οι προθέσεις να επιλύσει όποια προβλήματα υπάρχουν και στον οικισμό της Νυφίδας. Μάλιστα δηλώνοντας ότι επιζητεί δίαυλο επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους δημότες και φορείς προκειμένου να βελτιωθούν καταστάσεις, ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας που είναι απαραίτητο για να υπάρχει και αποτέλεσμα.

Με αφορμή λοιπόν και το σχόλιο, καλό είναι οι όποιες παρατηρήσεις να γίνουν συγκεκριμένες γιατί απ’ ό,τι φαίνεται, διάθεση για τυχόν παρεμβάσεις σε δρόμους και όπου αλλού χρειαστεί, υπάρχει από τους αρμόδιους του Δήμου και καλό είναι με την ευκαιρία να αξιοποιηθεί.

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey