Στο Δημοτικό Σχολειό Θερμής η Αναστασία Αντωνέλλη, για την βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στον 12ο Πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου των εκδόσεων Πατάκη

Το Δημοτικό Σχολείο Θερμής, μεταξύ των τριών καλύτερων της χώρας

25/06/2020 - 14:39 Ενημερώθηκε 25/06/2020 - 14:40

Το Δημοτικό Σχολείο Θερμής επισκέφθηκε σήμερα, εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πολιτισμού Αναστασία Αντωνέλλη, προκειμένου να συγχαρεί τους εκπαιδευτικούς και να βραβεύσει τους μαθητές του Σχολείου που διακρίθηκαν με τα διηγήματα τους στον 12ο Πανελλήνιο διαγωνισμό γραπτού λόγου των εκδόσεων Πατάκη. Το Δημοτικό Σχολείο Θερμής κατατάχθηκε φέτος στον εν λόγω διαγωνισμό  λογοτεχνίας  μεταξύ των τριών καλύτερων σχολεία της χώρας.

Η κ. Αντωνέλλη μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη δώρισε  στα παιδιά που διακρίθηκαν από ένα βιβλίο τονίζοντας ότι: “Όσο υπάρχουν Δάσκαλοι που βλέπουν το Σχολείο ως  τόπο καλλιέργειας της Παιδείας των αυριανών Πολιτών  και εφοδιάζουν τα παιδιά μας με δημιουργικά οράματα και στόχους, μπορούμε να ελπίζουμε για το αύριο.

Και όσο υπάρχουν παιδιά  τέλειοι δέκτες αυτής της Παιδείας που ονειρεύονται και δημιουργούν ίσως και να καταφέρουμε να συνεχίσουμε τον Πολιτισμό που άνθισε στον τόπο μας και να ξαναγίνουμε από άτομα, Πολίτες.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής  θερμά συγχαρητήρια στους Δασκάλους, στα παιδιά και στους γονείς όλων των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Θερμής, αλλά και στους δασκάλους και τα παιδιά όσων   σχολείων του τόπου μας  προσπαθούν   με τις δράσεις τους και  μας κάνουν ακόμα να ελπίζουμε”

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey