Από τα μέλη του τμήματος αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία

Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις του Μουσικού Σχολείου

16/11/2022 - 16:00 Ενημερώθηκε 16/11/2022 - 09:38

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, με δελτίο Τύπου κάνει γνωστό ότι  συμπαραστέκεται στους διδάσκοντες, μαθητές και γονείς του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, που διεκδικούν, όπως σημειώνεται, τα αυτονόητα. «Ασφαλή φοίτηση σε κατάλληλους χώρους, έχουν υποχρέωση να εξασφαλίζουν οι υπεύθυνοι του Δήμου και όχι να σπεύδουν με προχειρότητα εκ των υστέρων να επισκευάζουν ταβάνια».

Στο δελτίο αναφέρεται ότι το πρόβλημα της στέγης του Μουσικού Σχολείο δεν είναι χθεσινό. «28 χρόνια ζητά στέγη το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης. Σε μία ακόμη διαμαρτυρία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο πρώην διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων , η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, αλλά και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, μαζί με τους μαθητές του σχολείου».

Καταλήγοντας τα μέλη του τμήματος αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι  ο Δήμος Μυτιλήνης πρέπει να προχωρήσει και άμεσα να αποκαταστήσει τις ζημιές και να κάνει έλεγχο του κτιρίου για την συνέχιση των μαθημάτων και να δώσει ένα σύντομο και ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική επίλυση του κτιριακού προβλήματος του Σχολείου.

«Είναι ντροπή για τον τόπο μας, να μην ενισχύεται από την πολιτεία η λειτουργία ενός τόσο σημαντικού ιδρύματος» καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey