Με αφορμή την ανακοίνωση για εξ’ αποστάσεως διδασκαλία του εαρινού εξαμήνου

Στις επάλξεις οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου

22/02/2021 - 08:33

Σύσκεψη πρόκειται να πραγματοποιήσουν σήμερα στη 1:30 το μεσημέρι στο αίθριο του Πανεπιστημίου οι φοιτητές του με αφορμή την ανακοίνωση για εξ’ αποστάσεως διδασκαλία στο εαρινό εξάμηνο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Αιγαίου με τη συγκέντρωση της Τετάρτης 10/2 έστειλαν δυνατά το μήνυμα τους: Το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης δε θα εφαρμοστεί! Εδώ και τώρα να παρθούν μέτρα για να ανοίξει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου!

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία για το εαρινό εξάμηνο αδιαφορώντας ουσιαστικά για τις σπουδές μας, ενώ αρνείται πεισματικά να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, να προσλάβει καθηγητές, να ανοίξει περισσότερες αίθουσες, να κάνει τεστ σε φοιτητές και καθηγητές.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δίνει απλόχερα 30 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει την αστυνομία στα πανεπιστήμια αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μόνος της στόχος είναι να εντείνει την κατασατολή απέναντι στους αγώνες των φοιτητών.

Προχωράμε το επόμενο διάστημα σε συντονισμό της δράσης μας για να καταδικαστεί στην πράξη το νομοσχέδιο Κεραμέως αλλά και για να γίνουμε φοιτητές ξανά!

Καλούμε όλους τους φοιτητές της Μυτιλήνης τη Δευτέρα 22/2 στη 13:30 στο αίθριο του Πανεπιστημίου σε σύσκεψη για να συζητήσουμε τα επόμενα βήματα του αγώνα μας!»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey