Παρά τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών να την νουθετήσουν η καθηγήτρια δεν φαίνεται να ήθελε να ανταποκριθεί

Στην εισαγγελία η αρνήτρια μάσκας

03/03/2021 - 10:13 Ενημερώθηκε 03/03/2021 - 14:19

Παρά τις προσπάθειες εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας να νουθετήσουν την εκπαιδευτικό που χαρακτηρίστηκε ως αρνήτρια μάσκας και δεν φορούσε ή φορούσε πλημμελώς την μάσκα της εν τούτοις η τελευταία έδειχνε πως δεν ήθελε να προσαρμοστεί στα δεδομένα της πανδημίας και των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

«Το θέμα έχει πάει στην εισαγγελία και προχωράει αυτή η υπόθεση» είπε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τιμολέων Θεοφανέλλης. Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων διαπιστώνοντας ότι η εκπαιδευτικός δεν νουθετείτε παρά τις επεμβάσεις τους έστειλαν έγγραφο στην εισαγγελία για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. «Προσπαθήσαμε να την νουθετήσουμε ώστε να κάνει αυτό που πρέπει. Μερικές μέρες ανταποκρινόταν, μετά πάλι όχι».

Η καθηγήτρια έκανε μαθήματα στο 3ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης και σε άλλες εκπαιδευτικές μονάδες της Γέρας. Μετά από καταγγελίες μαθητών και καθηγητών ότι δεν φοράει τη μάσκα ή την φοράει πλημμελώς ακολουθήθηκαν οι αρμόδιες ενέργειες δεδομένης της ανησυχίας όλων ως προς την διάδοση του κορονοϊού.

Η καθηγήτρια, σημειώνεται, ότι έχει πάρει άδεια για λόγους υγείας και δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις εκπαιδευτικές μονάδες. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey