Ξεχώρισαν με την συμμετοχή τους οι μαθητές στο Διανησιωτικό Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών

Σάρωσαν τα βραβεία στο Cineμάθεια 2022 ΤΟ ΓΕΛ Μούδρου & το Γυμνάσιο Μούδρου

27/06/2022 - 11:30 Ενημερώθηκε 27/06/2022 - 11:19

Η αποστολή του Γενικού Λυκείου Μούδρου και Γυμνασίου Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» επιστρέφει από τη Χίο γεμάτη βραβεία κι όμορφες εμπειρίες από το Διανησιωτικό Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών Cineμάθεια 2022. Τα δύο σχολεία απέσπασαν θερμές κριτικές για την συνεργατική ταινία τους «Με το χέρι στην καρδιά» και κέρδισαν το 1ο Βραβείο Μαθητικής αφίσας που φιλοτέχνησε η μαθήτρια του ΓΕ.Λ. Μούδρου Αφιώνη Στέλλα, το 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας Ντοκυμαντέρ και απέσπασαν το Ειδικό βραβείο αφήγησης στους μαθητές: Δήμου Νικολέτα, ΓΕ.Λ. Μούδρου [ Φίκαρη Μάριο, ΓΕ.Λ. Μούδρου, Ψαρρή Αγοραστό, Γυμνάσιο Μούδρου].

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί είναι η Γραμματικοπούλου Μελπομένη, φιλόλογος, ΓΕ.Λ. Μούδρου Ντάκου –Ζαμπλάρα Κατερίνα-Ζωή, βιολόγος, ΓΕ.Λ. και Γυμνάσιο Μούδρου & Παπαπαναγιώτου Μαρία, φιλόλογος, Γυμνάσιο Μούδρου

Στην αποστολή της Χίου, για να παραλάβουν τα βραβεία, βρέθηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου Μούδρου Μαυρολάμπαδου Ελισάβετ, Ταρσή Ειρήνη, Ταρσή Ραφαηλία, Ψαρρής Αγοραστός, όλοι συντελεστές του ντοκυμαντέρ και η εκπαιδευτικός Παπαπαναγιώτου Μαρία.

«Θεωρούμε το θεσμό που συμπληρώνει εφέτος 10 χρόνια ζωής ιδιαίτερα σημαντικό για τα νησιά του Αιγαίου τόσο γιατί προωθεί τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, καλλιεργεί την ιστορική μνήμη, αλλά και γνωρίζει στους μαθητές την τέχνη του κινηματογράφου όσο και γιατί ενώνει τα σχολεία του Αιγαίου, δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν το όμορφο νησί της Χίου και να βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε ένα σημαντικό φεστιβάλ.

Το Γενικό Λύκειο Μούδρου και το Γυμνάσιο Μούδρου συγχαίρουμε μαθητές και εκπαιδευτικούς,  ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, καθώς και όσους βοήθησαν για τη μετάβαση των μαθητών μας στη Χίο. Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στη Β/θμια Εκπαίδευση Χίου και στην ψυχή του φεστιβάλ,  κ. Στέλλα Τσιροπινά, που πάντα είναι εμψυχωτική και στηρίζει με κάθε τρόπο τις μαθητικές προσπάθειες.

Τέλος, συγχαίρουμε το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου για τις σημαντικές διακρίσεις του στο ίδιο φεστιβάλ» αναφέρουν στο σχετικό δελτίο Τύπου οι διευθυντές  του ΓΕΛ Μούρδου Στυλιανός Καραγιάννης και του Γυμνασίου Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» Μαρία Παπαπαναγιώτου.

Το link της ταινίας μας:  https://www.youtube.com/watch?v=j8izYqsJkGc

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey