Μήνυμα Στρατάκη με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Πρώτος στόχος η διασφάλιση συνθηκών υγιεινής

01/09/2020 - 16:04 Ενημερώθηκε 01/09/2020 - 16:09

Συνεχίζει να είναι διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου η Αικατερίνη Στρατάκη δηλώνοντας έτοιμη να υπηρετήσει με  αίσθημα ευθύνης, τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Νομού Λέσβου και να συμβάλει  σε υλοποίηση στόχων  και στη βελτίωση της σχολικής καθημερινότητας  μαθητών και  εκπαιδευτικών.

Μάλιστα δεν παραλείπει να τονίσει ότι πρώτος στόχος της χρονιάς που έρχεται είναι η διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας στις σχολικές μονάδες. «Ο αγώνας είναι κοινός και το διακύβευμα αυτή τη φορά δεν είναι μόνο η ποιότητα της παιδαγωγικής διαδικασίας, αλλά πρωτίστως η υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών, όλων των αγαπημένων μας προσώπων.»

Παράλληλα με την έναρξη του νέου σχολικού έτους που σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης εύχεται σε  όλες και όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Μάλιστα στο προσωπικό μήνυμα που κοινοποίησε η κ. Στρατάκη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρει μεταξύ άλλων: «Βασιζόμενοι στην γενικότερη φιλοσοφία της εκπαίδευσης που εστιάζει στον άνθρωπο, με δυναμικές πρωτοβουλίες, με αμοιβαίο σεβασμό, με σύνθεση απόψεων, με ανοχή και διάλογο θα εργαστούμε από την πρώτη στιγμή για την ανάδειξη ενός περισσότερο «ανθρώπινου» προσώπου της διοίκησης.

Προσβλέποντας λοιπόν, στην ανανέωση της καλής συνεργασίας που αναπτύξαμε κατά την προηγούμενη θητεία μας με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Β.Αιγαίου, τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού έργου, τα ΚΕΣΥ, το Κ.Π.Ε., τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου (ΠΥΣΠΕ), το Δ.Σ του Συλλόγου μας, είμαστε σίγουροι ότι με την στήριξη των υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία και τον αγώνα προς το συμφέρον της εκπαίδευσης του Νομού.

Στον αγώνα αυτό, σημαντική θα είναι η συμβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, των Δήμων του Νομού μας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  της Εκκλησίας, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, των τοπικών κοινωνιών και των εθελοντικών οργανώσεων.

Σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, θα ήθελα να καλωσορίσω στην Δ/νση Π.Ε.Λέσβου,  τους νεοδιορισθέντες συναδέλφους  ειδικής αγωγής των πρόσφατων μόνιμων διορισμών, ελπίζοντας να ακολουθήσουν, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλοι  μόνιμοι διορισμοί στην Εκπαίδευση.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς,  ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου στη Δ/νση Π.Ε.Λέσβου και τα απερχόμενα μέλη του ΠΥΣΠΕ για την άψογη  συνεργασία μας,  που αποσκοπούσε στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων  και συχνά απαιτούσε πολλές ώρες υπεύθυνης εργασίας, πέραν του εργασιακού τους ωραρίου.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey