Χαμηλές σε σχέση με πέρυσι οι βαθμολογίες που συγκέντρωσαν οι μαθητές σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο

O προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης O προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης Φωτογραφία Αρχείου

Μειωμένα τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών της Λέσβου στις εξετάσεις

29/06/2022 - 14:00 Ενημερώθηκε 30/06/2022 - 10:03

Μειωμένα είναι τα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στις εξετάσεις σε σχέση με πέρυσι, τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. Βέβαια όπως επισημαίνει ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Τιμολέων Θεοφανέλλης η Λέσβος σε σχέση με άλλες περιοχές δείχνει να είναι σε καλύτερη μοίρα, ωστόσο και εδώ τα ποσοστά επιτυχίας ακολουθούν την κατιούσα γεγονός που αποτυπώνεται στις βαθμολογίες των μαθητών που κοινοποιήθηκαν από τα σχολεία της Λέσβου στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχει διαμορφωθεί την επόμενη εβδομάδα όταν θα κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα των ειδικών μαθημάτων, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία χαρακτηρίζονται απογοητευτικά.

Ενδεχομένως η δυσκολία των θεμάτων αλλά και η κακή ψυχολογία μετά από μία μακρά περίοδο εγκλεισμού είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι παράγοντες που οδήγησαν στις χαμηλές βαθμολογίες.

Όταν κοινοποιηθούν οι βαθμολογίες των Ειδικών Μαθημάτων οι υποψήφιοι φοιτητές θα υποβάλλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία και τέλος Ιουλίου αναμένεται να βγουν οι βάσεις. Ο κ. Θεοφανέλλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πέσουν οι βάσεις ως αποτέλεσμα των χαμηλών βαθμολογιών.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν τελειώνει στις πανελλήνιες εξετάσεις. Ο καθένας βαθιά μέσα του ξέρει τι είναι εκείνο που τον κάνει ευτυχισμένο και προς εκείνη την οδό πρέπει να κινηθεί» είπε σε δήλωσή του στο «Ε» ο κ. Θεοφανέλλης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey