Τι αναφέρει το έγγραφο που έστειλε η Ένωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Μυτιλήνης στο Υπουργείο Παιδείας

Μαζικά τεστ, ολιγομελή τμήματα, ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας και επάρκεια σε μέσα ατομικής καθαριότητας ζητάν οι γονείς των μαθητών

08/01/2021 - 10:44

Την διενέργεια μαζικών test covid-19 σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό πριν την έναρξη των μαθημάτων στις 11 Ιανουαρίου και να είναι επαναλαμβανόμενα στα σχολεία τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές, ζητούν με επιστολή τους προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μυτιλήνης. Παράλληλα αιτούνται να λειτουργήσουν τα σχολεία με ολιγομελή τμήματα (με το σύστημα της εκ περιτροπής), με βάση τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλες τις συναθροίσεις στη χώρα. Ακόμη θέλουν να ενισχυθεί το προσωπικό καθαριότητας των σχολείων για την τακτική απολύμανση των αιθουσών των θρανίων και των συσκευών που χρησιμοποιούν οι μαθητές και να υπάρχουν σε διαρκή επάρκεια στα σχολεία μέσα ατομικής καθαριότητας-προστασίας και να παρέχονται δωρεάν στους μαθητές μάσκες και ότι άλλο χρειασθεί για την ατομική τους προστασία .

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης, λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων, ζητούν τα παραπάνω επικαλούμενοι ότι ο νομός Λέσβου είναι χαρακτηρισμένος κόκκινη περιοχή με πολλά κρούσματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey