Ελιές παντού

Ξεχώρισαν οι ζωγραφιές μαθητών της Λέσβου στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τις αναβαθμίδες

04/06/2021 - 10:08 Ενημερώθηκε 04/06/2021 - 10:11

Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Έργο LIFE TERRACESCAPE διοργάνωσε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα» όπου διακρίθηκαν με τις συμμετοχές τους μαθητές σχολείων της Λέσβου.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 125 μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια (δημόσια και ιδιωτικά) όλης της επικράτεια. Μια 8μελής επιτροπή ανέλαβε το δύσκολο έργο της αξιολόγησης των έργων, τα οποία ξεπέρασαν κάθε προσδοκία με την ποικιλία και την ομορφιά της αποτύπωσης των αναβαθμίδων.

Στις τάξεις: Α' - Γ' Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκε ο Χρήστος Σάλτας από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης, ενώ έπαινο απέσπασε ο Δημήτρης Νικέλλης από το ίδιο σχολείο.

Στις τάξεις: Δ' - ΣΤ'Δημοτικού Σχολείου βραβεύτηκε πάλι από το 2ο Δημοτικό η Ειρήνη Σαραντίδη ενώ έπαινο απέσπασε η Ειρήνη Καρακώφ από Δημοτικό Σχολείο Λάππα Αχαΐας. Στις τάξεις: Α' - Γ' Γυμνασίου βραβεύτηκαν η Παναγιώτα Ελευθερίου και η Κωνσταντίνα Ευαγγέλου μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης. Ακόμη βραβείο πήραν ο Άγγελος Γιαννούδης από το 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου και έπαινο η Ναταλία Γκοτζαράι από το 5ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Η απονομή των βραβείων και των επαίνων, καθώς και η δημόσια παρουσίαση των έργων θα γίνουν κατά τη διάρκεια του Επιστημονικού Συνεδρίου Γεωγραφίας «Η Γεωγραφία σε έναν Κόσμο που Αλλάζει», που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, η απονομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου, μεταξύ 12.00­13.00. Για να την παρακολουθήσετε, σας προσκαλούμε να συνδεθείτε με τη ροή του Συνεδρίου, μέσω του παρακάτω συνδέσμου της πλατφόρμας ZOOM: https://aegean- gr.zoom.us/j/93219680059. Τα έργα όλων των συμμετεχόντων είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://geo- nas.aegean.gr:5051/d/s/619966947588612361/DCPDDZ43hzIQyam4tjHOtDy-oSOYranG- drJgYDeamgg .

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey