Την Δευτέρα κατατακτήριες στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Ξεκίνησε η λειτουργία των Μουσικών σε Μυτιλήνη και Καλλονή

25/09/2021 - 12:00 Ενημερώθηκε 25/09/2021 - 15:05

Με 12 μαθητές στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καλλονής και 19 στην αντίστοιχη τάξη του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης ξεκίνησε το νέο σχολικό έτος.

Στο Μουσικό Γυμνάσιο της Καλλονής «τρέχει» ο δεύτερος γύρος προμήθειας μουσικών οργάνων που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες - προτιμήσεις των μαθητών, με τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Απόστολο Βαρελτζή να δηλώνει ικανοποιημένος για την λειτουργία της νέας σχολικής μονάδος, ενώ παράλληλα καλύπτονται  με αναπληρωτές και οι όποιες ανάγκες έχουν προκύψει. Υπενθυμίζεται ότι φέτος που αποτελεί το έτος έναρξης θα λειτουργήσει μόνο η Ά Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Καλλονής.

Στο Μουσικό της Μυτιλήνης η νέα σχολική χρονιά θέλει στην Α’ Γυμνασίου 19 μαθητές, ενώ το σύνολο αυτών,  στην σχολική μονάδα που πρόσφατα μετακόμισε στο κτήριο του ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα, είναι 101. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εκπαιδευτικής κοινότητα ο αριθμός των παιδιών είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που αποδίδουν στην μετακόμιση που έγινε στον νέο χώρο τον οποίο χαρακτηρίζουν ανεπαρκή. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey