"Στόχος μας η προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ατόμων"

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, e-ΠΑΙΔΕΥΣΗ

28/07/2021 - 13:13 Ενημερώθηκε 28/07/2021 - 14:11

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2, e-ΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το κέντρο απευθύνεται σε ενήλικες άνεργους και εργαζόμενους, ανεξάρτητα από φύλο, μορφωτικό επίπεδο, χώρα καταγωγής, θρησκεία, τόπο διαμονής, νέους, φοιτητές κ.λπ., με μόνη προϋπόθεση το ενδιαφέρον τους για γνώση και ενεργό συμμετοχή. Οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες παρέχονται δια ζώσης ή/και μέσω ηλεκτρονικής μάθησης.

Το κέντρο βρίσκεται στη πόλη της Μυτιλήνης, στην οδό Αργύρη Εφταλιώτη 11, διαθέτει πιστοποιημένους χώρους εκπαίδευσης εμβαδού 80τ.μ., δυναμικότητας 22 ατόμων. Επίσης διαθέτει πιστοποιημένο εργαστήριο πληροφορικής, εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

 

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε σύγχρονους επαγγελματίες, οι οποίοι – μέσω της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της συμβουλευτικής θα αποφύγουν σύγχρονα εμπόδια όπως η ανεργία, η έλλειψη προσόντων και οι διακρίσεις. 

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με κορυφαίους φορείς πιστοποίησης και παρέχουμε καινοτόμα και πιστοποιημένα προγράμματα, τα οποία συμβάλουν στη προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ατόμων.

Συγκεκριμένα συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους φορείς εκπαίδευσης και πιστοποίησης, ενδεικτικά:

 • Σχολή κρέατος: Το sxolikretos.gr αποτελεί μια ένωση Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης τα οποία λειτουργούν ως Ιδιωτικές Σχολές Επαγγελμάτων Κρέατος. Όλες οι σχολές οι οποίες απαρτίζουν την ένωση έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης τουλάχιστον 15 ετών.
  • Βασική σχολή κρεοπώλη σε 3 μήνες, αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα.
  • Σχολή εκδοροσφαγέων με πρακτική σε σφαγεία.
 • Πανεπιστήμιο FREDERICK: Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν πέντε Σχολές που καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της εκπαίδευσης και προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ανάλογα με το πρόγραμμα.
 • MASTER AE: Ιδρύθηκε το 1994 και είναι από τα πρώτα Κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης που πιστοποιήθηκαν. Από την ίδρυσή της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κλάδου της, διαθέτοντας την αρτιότερη και πλουσιότερη υποδομή τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε έμψυχο δυναμικό. Επιμορφώσεις: Security, Φύλαξη λιμενικών εγκαταστάσεων, Εκπαίδευση ενηλίκων, Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική αγωγή κ.α.
 • ECDLPeopleCert: Το ECDL είναι η κορυφαία πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων με παγκόσμια αναγνώριση. Έχει σχεδιαστεί, επικυρωθεί και εγκριθεί από ακαδημαϊκούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες.
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία (βίντεο μαθήματα- ασκήσεις σε κάθε μάθημα-επαναληπτικά τεστ)
  • Αναγνωρισμένο στον Δημόσιο Τομέα.

Εκτός από τα προγράμματα κατάρτισης του κέντρου που εμπλουτίζονται ανάλογα με το εκπαιδευτικό κοινό, το Κ.Δ.Β.Μ. 2 e-ΠΑΙΔΕΥΣΗ μπορεί να σας παρέχει τους χώρους του, αίθουσα διδασκαλίας και εργαστήριο μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής, για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών.

Περισσότερες πληροφορίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στα τηλέφωνα 2251029951, 6977667945 και στη διεύθυνση Αργύρη Εφταλιώτη 11, Μυτιλήνη.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey