Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Κατατακτήριες στο Μουσικό της Μυτιλήνης

22/09/2021 - 13:01 Ενημερώθηκε 22/09/2021 - 13:35

Στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης θα διενεργηθούν οι ετήσιες κατατακτήριες εξετάσεις για το σχολικό έτος 2021-2022 τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ. στο χώρο του Μουσικού Σχολείου σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση.

Στις εξετάσεις μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Λέσβου που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό έχοντας προετοιμαστεί καταλλήλως,  όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.

Για την Β΄ Γυμνασίου προκηρύσσονται   3 θέσεις, για την Γ΄ Γυμνασίου   5 θέσεις, για την Α΄ Λυκείου  4 θέσεις, για την Β΄ Λυκείου 4 θέσεις και για την Γ΄ Λυκείου 4 θέσεις.

Τα μαθήματα που θα εξεταστούν

Τα μαθήματα που θα εξεταστούν στο πλαίσιο των κατατακτηρίων εξετάσεων είναι τα εξής:

  • α. για τη Β΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, καθώς και τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς) και προαιρετικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • β. Για τη Γ΄ τάξη Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • γ. Για την Α΄ τάξη Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική - Θεωρία και Πράξη και Εισαγωγή στην Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική - Θεωρία και Πράξη, τα Υποχρεωτικά Ατομικά Μουσικά Όργανα (πιάνο, ταμπουράς), Ιστορία Μουσικής και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • δ. Για τη Β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική-Θεωρία και Πράξη, Ιστορία της Μουσικής, Υποχρεωτικό Ατομικό Όργανο - Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.
  • ε. Για τη Γ΄τάξη Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική-Θεωρία και Πράξη, Μορφολογία, Υποχρεωτικό Ατομικό όργανο-Πιάνο και υποχρεωτικά το Ατομικό Όργανο Επιλογής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey