Εύσημα Αθανασίου σε Βαρελτζή

Η ίδρυση του Μουσικού Σχολείου στην Καλλονή αποτελεί γεγονός

11/06/2021 - 13:31 Ενημερώθηκε 11/06/2021 - 23:08

«Η δημιουργία και δεύτερου μουσικού Γυμνασίου στο νησί μας είναι γεγονός» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος, Χαράλαμπος Αθανασίου ο οποίος συγχαίρει τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δυτικής Λέσβου και πρόεδρο της ΔΑΚΕ Καθηγητών Απόστολο Βαρελτζή ο οποίος δρομολόγησε και δούλεψε για τη δημιουργία της νέας αυτής σχολικής μονάδας, που έχει αναδείξει με δημοσιεύματα το «Ε».

«Ήδη το Υπουργείο Παιδείας, αντιλαμβανόμενο την ταλαιπωρία και τις απαιτούμενες δαπάνες για την μεταφορά των μαθητών από τις απομακρυσμένες περιοχές στην πόλη της Μυτιλήνης, ικανοποιεί το πάγιο και δίκαιο σχετικό αίτημα των γονέων.

Ένα αίτημα που, αποκλειστικά, με την ιδιότητά του ως Προέδρου της ΔΑΚΕ καθηγητών, “επεξεργάσθηκε” και μου μετέφερε ο δραστήριος και αποτελεσματικός κ. Απόστολος Βαρελτζής και το οποίο (αίτημα) υποστηρίξαμε στο Υπουργείο» αναφέρει ο κ. Αθανασίου στη δήλωσή του και προσθέτει ακολούθως: «Οφείλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του Υπουργείου για την άμεση ανταπόκρισή τους. Ήδη την Πέμπτη 10 Ιουνίου αποστείλαμε το σχετικό ΦΕΚ στο Τυπογραφείο. Και αυτό αποτελεί μια ακόμα, μαζί με πολλές άλλες, απόδειξη ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει την περιφέρεια και ειδικότερα τους νεοσύστατους δήμους, διαψεύδοντας ακόμα μια φορά αυτούς που διέδιδαν ότι μελετάται η κατάργησή τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια οφείλω στον κ. Βαρελτζή, του οποίου η επιχειρηματολογία και η επιμονή είχαν ως αποτέλεσμα την ευόδωση του συγκεκριμένου στόχου. Και να θυμίσω ότι πριν λίγους μήνες, με πρωτοβουλία της ΔΑΚΕ, πετύχαμε και την ίδρυση Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) στην Καλλονή».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey