Μέχρι πότε οι αιτήσεις;

Εισαγωγή μαθητών στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

06/05/2021 - 11:26

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη της υποβολής των αιτήσεων εγγραφής στην Α’ τάξη Γυμνασίου, σύμφωνα με την «Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021-2022».

Η αίτηση εγγραφής απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ’ τάξης απ’ όλον τον νομό, οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο, εφόσον επιτύχουν στις εξετάσεις που θα διενεργηθούν για την επιλογή τους.

Οι γονείς-κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για τη φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο, από τις 10 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2021 και ώρα 14.00.

Για πληροφορίες που αφορούν την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες, μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο (ώρες 08.00-15.00).

Επικοινωνία

Η αίτηση εγγραφής έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Σχολείου http://lyk-mous-mytil.les.sch.gr/ καθώς και στον νέο ιστότοπο http://msm.aegean.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510-25797

  • E-mailΜουσικού Σχολείου Μυτιλήνης:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση : Σταύρου Παρασκευαϊδη, Χρυσομαλλούσα

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey