Ημερίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Για το συνεταιρισμό στον Τύπο

30/04/2015 - 15:25

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» και τα εργαστήρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Εργαστήριο Κοινωνικών και Πολιτικών Θεσμών.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» και τα εργαστήρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου: Εργαστήριο Κοινωνικών και Πολιτικών Θεσμών, Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης και Εργαστήριο Κοινωνιολογίας της Νεότητας του Ελεύθερου Χρόνου και του Αθλητισμού οργανώνουν ημερίδα την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Τμήματος Γεωγραφίας στη Μυτιλήνη με θέμα:«Εφημερίδα των Συντακτών: Ένα συνεταιριστικό εγχείρημα ιδιοκτησίας και λειτουργίας στο χώρο του Τύπου».

Ομιλητές θα είναι οι Κώστας Ζώρας, καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Νικόλας Βουλέλης, διευθυντής της Εφημερίδας των Συντακτών, Κώστας Μανιμανάκης, υπεύθυνος αρχισυντάκτης των «Νησίδων», Θεόδωρος Γεωργίου, καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Πάνος Γρηγορίου, καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου. Θα παρέμβει και ο Παναγιώτης Κλαδίτης, υπεύθυνος έκδοσης της εφημερίδας «Πολίτης».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey