Άγνωστος μπήκε μέσα σε αίθουσα και ξυλοκόπησε δύο μαθητές

Χωρίς φύλακα η Σχολή τού ΟΑΕΔ

03/12/2014 - 15:39

Σκηνές από σαλούν σε ταινία του Χόλλυγουντ θύμισαν τα όσα διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με καταγγελία, προχθές το απόγευμα στη Σχολή τού ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα.

Σκηνές από σαλούν σε ταινία του Χόλλυγουντ θύμισαν τα όσα διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με καταγγελία, προχθές το απόγευμα στη Σχολή τού ΟΑΕΔ στην Παναγιούδα.

Εν ώρα μαθήματος, νεαρός άντρας μπήκε σε αίθουσα, πήρε ένα μαθητή και μια μαθήτρια και αφού τους οδήγησε στο προαύλιο, άρχισε να βιαιοπραγεί εναντίον τους. Συμμαθητές των δύο παιδιών προσπάθησαν να σταματήσουν το νεαρό άντρα, ενώ κάποιοι άλλοι κάλεσαν και την Αστυνομία.

Τελικά ο δράστης αποχώρησε και οι δύο μαθητές δε θέλησαν να δώσουν συνέχεια, αφού δεν κατέθεσαν μήνυση εναντίον του.

Άλλο ένα κρούσμα ελλιπούς φύλαξης σε χώρους όπου διεξάγονται μαθητικές δραστηριότητες συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη Σχολή τού ΟΑΕΔ στη Θερμή. Ένας νεαρός, ανενόχλητος, μπήκε στο χώρο της Σχολής και έφτασε μέχρι τις τάξεις όπου γινόταν μάθημα. Ο φύλακας που υπήρχε στη Σχολή μέχρι πριν από τρία χρόνια, συνταξιοδοτήθηκε και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσο υπήρχε φύλακας στη Σχολή τού ΟΑΕΔ η πόρτα κλείδωνε μετά την προσέλευση των μαθητών και δεν επιτρεπόταν σε κανέναν που δεν είχε κάποια συγκεκριμένη δουλειά εντός της Σχολής, να εισέλθει.

Ο νεαρός που χτύπησε τους δύο μαθητές, φαίνεται ότι δε συνάντησε κανένα εμπόδιο προκειμένου, όχι απλά να μπει στο χώρο, αλλά και να φτάσει μέχρι την τάξη όπου διεξαγόταν το μάθημα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι μαθητές που παρακολουθούσαν μάθημα, βρέθηκαν στο προαύλιο μαζί με έναν εξωσχολικό άνδρα χωρίς να παρέμβει κάποιος εκπαιδευτικός.

Ήρθε η Αστυνομία
Όταν έφτασε η Αστυνομία στο χώρο της Σχολής, ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως οι δύο μαθητές είχαν μικρές εκδορές και δε θέλησαν να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο καβγάς έγινε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Αναζητήσαμε και το διευθυντή της Σχολής τού ΟΑΕΔ, Θανάση Ιατρίδη, προκειμένου να διατυπωθεί και η δική του άποψη σχετικά με τη φύλαξη του χώρου, αλλά μέχρι αργά χθες το απόγευμα δε στάθηκε δυνατό να επικοινωνήσουμε μαζί του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey