Μ. Παπαδανιήλ, διευθύντρια Περιφερειακής Εκπαίδευσης:

«Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ - ΤΕΙ»

29/08/2014 - 21:50

Όλους τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις καταλαμβάνοντας μια θέση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, συγχαίρει θερμά η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ.

Όλους τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις καταλαμβάνοντας μια θέση στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, συγχαίρει θερμά η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ. «Η επίτευξη υψηλής βαθμολογίας στις εξετάσεις αυτές είναι αναμφισβήτητα το επιστέγασμα κοπιώδους και πολυετούς μελέτης», αναφέρει.

Παράλληλα συγχαίρει γονείς και κηδεμόνες που στήριξαν τους υποψηφίους και επαινεί τους εκπαιδευτικούς που «φρόντισαν να κρατήσουν ακμαίο το ηθικό των υποψηφίων μας».

Για όσους δεν τα κατάφεραν αυτήν τη χρονιά παρά τις προσπάθειές τους να πετύχουν την εισαγωγή τους στο ίδρυμα της επιλογής τους, τονίζει: «Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια απαιτητική εξεταστική διαδικασία, η οποία δρομολογεί αλλά, σε καμμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει, ούτε καθορίζει την επιτυχία στη ζωή και την επαγγελματική αποκατάσταση».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey