Οι Τρίτεκνοι με τους υποψήφιους δημάρχους

27/05/2014 - 14:34

Με τους υποψήφιους δημάρχους Λέσβου, Σπύρο Γαληνό και Φωτή Ξύδα, συναντήθηκε τις παραμονές του β΄ γύρου των εκλογών αντιπροσωπεία τού Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων και συζήτησαν μαζί τους θέματα που απασχολούν τις 600 περίπου τρίτεκνες οικογένειες του νησιού.

Με τους υποψήφιους δημάρχους Λέσβου, Σπύρο Γαληνό και Φωτή Ξύδα, συναντήθηκε τις παραμονές του β΄ γύρου των εκλογών αντιπροσωπεία τού Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων και συζήτησαν μαζί τους θέματα που απασχολούν τις 600 περίπου τρίτεκνες οικογένειες του νησιού, καθώς επίσης και τις πιθανές λύσεις που θα μπορέσει να δώσει η νέα δημοτική αρχή που θα προέκυπτε από τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής.

Τέθηκαν υπόψη τους, μεταξύ άλλων, προτάσεις οι οποίες λήφθηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά δεν εφαρμόστηκαν, όπως η μείωση των δημοτικών τελών και τροφείων στους παιδικούς σταθμούς.

Επίσης προτάθηκε να εφαρμοστεί όμοια μεταχείριση των τρίτεκνων οικογενειών στις προσλήψεις προσωπικού σε θέσεις ΟΤΑ ή σε Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με εκείνη των πολύτεκνων, μεταξύ άλλων, μείωση διδάκτρων κατά 50% για φοίτηση-συμμετοχή τέκνου των γονέων με τρία παιδιά σε όλα τα προγράμματα (αθλητικά και πολιτιστικά) του Δήμου, ανάλογη έκπτωση στα μέλη στο εισιτήριο εισόδου στην πλαζ «Τσαμάκια» κατά τη διάρκεια λειτουργίας της.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey