Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

19/09/2012 - 15:48

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Οκτωβρίου, οι εγγραφές για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης.

Ξεκίνησαν εδώ και λίγες μέρες και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Οκτωβρίου, οι εγγραφές για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Μυτιλήνης.

Το Σχολείο φέτος θα λειτουργήσει στη Μυτιλήνη, όπου έχει ήδη δεχθεί διπλάσιες εγγραφές από πέρυσι, αλλά και στην Καλλονή, όπου γίνεται αγώνας να μην κλείσει δεδομένου ότι, σύμφωνα με το διευθυντή του, Μιχάλη Αϊβαλιώτη, οι εγγραφές είναι πολύ λίγες. Ο ίδιος απευθύνει έκκληση και στους κατοίκους από τα χωριά γύρω από την Καλλονή να κάνουν εγγραφή στα ΚΕΠ.

«Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά στην εποχή μας που η ανεργία καλπάζει, να έχεις απολυτήριο γυμνασίου», αναφέρει ο κ. Αϊβαλιώτης. «Ως Σχολείο έχουμε μπει σε ευρωπαϊκά προγράμματα και κάνουμε έρευνα στην εκπαίδευση ανηλίκων, έχοντας ήδη 10 χρόνια λειτουργίας, πείρας και τεχνογνωσίας.»

Τα μαθήματα υπολογίζεται να ξεκινήσουν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται για επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.sdem.gr ή να επικοινωνούν με τον κ. Αϊβαλιώτη στο τηλέφωνο 6932-873200.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey