Αγιασμός με εξαγγελίες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης

Επτά χρόνια… λυόμενα

12/09/2012 - 15:47

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης επέλεξαν ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος για να παραστούν στην καθιερωμένη τελετή του αγιασμού, όπου και ανακοίνωσαν την επικείμενη ένταξη της ανακαίνισης του κτηρίου του 5ου Δημοτικού στο ΕΣΠΑ.

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης επέλεξαν ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος για να παραστούν στην καθιερωμένη τελετή του αγιασμού, όπου και ανακοίνωσαν την επικείμενη ένταξη της ανακαίνισης του κτηρίου του 5ου Δημοτικού στο ΕΣΠΑ. Η φετινή σχολική χρονιά είναι η έβδομη κατά σειρά που οι μαθητές του 5ου φιλοξενούνται στις «προσωρινές» λυόμενες εγκαταστάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρξαν παιδιά που ξεκίνησαν και τελείωσαν το σχολείο στα λυόμενα.

Ο Δημήτρης Βουνάτσος ευχήθηκε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς καλή σχολική χρονιά, κουράγιο και δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους και άριστες επιδόσεις στα μαθήματά τους. Τόνισε, επίσης, ότι η παρουσία του στο συγκεκριμένο Σχολείο είναι συμβολική, αφού συμπίπτει με την ολοκλήρωση, από πλευράς Δήμου, των διαδικασιών για την ένταξη της στατικής αποκατάστασης και επισκευής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, το οποίο εδώ και χρόνια παραμένει κλειστό και σε πολύ κακή κατάσταση. Ευχήθηκε σύντομα να λειτουργήσει και να το χαρούν τα παιδιά, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι βοήθησαν για να οδηγηθούμε στη θετική αυτή εξέλιξη.

Με τη σειρά τους, τόσο ο διευθυντής του Σχολείου, Αντώνης Βλαχονικολός, όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Παναγιώτης Καρέκος, ευχαρίστησαν το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι μετά από μια επταετία, το Σχολείο μπαίνει στην τελική ευθεία για την αποκατάστασή του.

Στην τελετή παρέστησαν οι Νάσος Γιακαλής και Ηρακλής Βερβέρης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Τσακίρης και ο δημοτικός σύμβουλος και εκπαιδευτικός του Σχολείου, Κώστας Φραγκόπουλος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey