Από το Πανεπιστημίου Αιγαίου

Θερινό Σχολείο

01/09/2012 - 15:52

Έληξε χθες Παρασκευή 31 Αυγούστου η προθεσμία εγγραφής των ενδιαφερομένων στο αγγλόφωνο Θερινό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Landscape in a Changing World» («Το Τοπίο σε έναν Κόσμο που Αλλάζει»).

Έληξε χθες Παρασκευή 31 Αυγούστου η προθεσμία εγγραφής των ενδιαφερομένων στο αγγλόφωνο Θερινό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα «Landscape in a Changing World» («Το Τοπίο σε έναν Κόσμο που Αλλάζει»). Το Θερινό Σχολείο θα υλοποιηθεί από τις 19 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου και απευθύνεται κυρίως σε μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, καθώς και σε όσους έχουν τουλάχιστον αποκτήσει το πρώτο πτυχίο τους.

Στόχος του συγκεκριμένου Διεθνούς Θερινού Σχολείου, που θα γίνει αποκλειστικά στα αγγλικά και θα έχει διάρκεια 200 ώρες, είναι το να αναλύσει τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της προστασίας και ανάπτυξης του τοπίου, μέσω των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους αυτό συμβάλλει στη ζωή και την κοινωνία, με έμφαση στα ευρωπαϊκά τοπία.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ως τομέα ενδιαφέροντός τους το σχεδιασμό και τη διαχείριση τοπίου, καθώς και παρεμφερή πεδία (σπουδές Περιφερειακού και Αστικού Σχεδιασμού, Γεωγραφία, Ιστορία, Περιβαλλοντικές Επιστήμες, Χρήσεις Γης κ.λπ.).

Η συμμετοχή κοστίζει 150 ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται οι διαλέξεις και τα εργαστήρια, καθώς και το διδακτικό υλικό, οι επισκέψεις πεδίου και τα γεύματα κατά τις τελευταίες κ.ά..

Οι εγγραφές γίνονταν μόνο ηλεκτρονικώς, μέσω της ιστοσελίδας του Θερινού Σχολείου https://landscape2012.pns.aegean.gr/32-summerschools/landscape2012/320-registration/, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να βρουν και περισσότερες πληροφορίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey