Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Λέσβου

Άρχισαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές

14/07/2012 - 16:13

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που θέλουν να εργαστούν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Λέσβου.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που θέλουν να εργαστούν στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Λέσβου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικά στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λέσβου θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ενδιαφέροντος μόνο οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των άλλων κλάδων θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι φόρμες είναι έτσι διαμορφωμένες, ώστε να μπορούν να δηλώσουν και το εάν ενδιαφέρονται να απασχοληθούν και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Και οι δύο τύποι αιτήσεων είναι διαθέσιμοι στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των δύο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, όπου έχουν αναρτηθεί επίσης τα κενά ανά κλάδο και τα σχολεία όπου αυτά εμφανίζονται.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey