Προγράμματα e-learning από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

05/07/2012 - 15:21

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα υλοποιήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο καινοτόμα Προγράμματα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Εξειδίκευσης, καθώς και γενικά επιμορφωτικά προγράμματα σπουδών, σε διάφορα επιστημονικά πεδία αιχμής.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα υλοποιήσει από τον ερχόμενο Οκτώβριο καινοτόμα Προγράμματα Επαγγελματικής Επιμόρφωσης και Εξειδίκευσης, καθώς και γενικά επιμορφωτικά προγράμματα σπουδών, σε διάφορα επιστημονικά πεδία αιχμής.

Τα Προγράμματα αυτά προσφέρονται μέσω e-learning και απευθύνονται τόσο σε πτυχιούχους, όσο και σε αποφοίτους λυκείου, ενώ έχουν διδάσκοντες με εκπαιδευτικό υλικό και από άλλα ΑΕΙ της χώρας ή του εξωτερικού.

Τα αντικείμενα εκπαίδευσης είναι: Αρχαία Αίγυπτος και Αιγαιακός Κόσμος: ιστορικές, αρχαιολογικές και εκπαιδευτικές προσεγγίσεις, Αποτελεσματική Οργάνωση και Διοίκηση Σύγχρονων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Αυτόματη Επεξεργασία & Ανάκτηση Εικόνων Ιστορικών Εγγράφων, Διαχείριση Προβλημάτων Μάθησης και Συμπεριφοράς στο Πλαίσιο της Σχολικής Τάξης: από το νηπιαγωγείο στο λύκειο, Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη, Μέθοδοι Ανάλυσης Ερευνητικών Δεδομένων στις Κοινωνικές Επιστήμες και τις Επιστήμες της Αγωγής, Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Πολιτιστική Επικοινωνία και Σύγχρονες Τεχνολογίες, Σύγχρονες Διαδραστικές Τεχνολογίες και Εφαρμογές, Σπουδαστήριο Ιστορίας και Ιστοριογραφίας, Σχεδιασμός και Ανάπτυξη on-line Μαθημάτων, Τρισδιάστατα Γραφικά Υπολογιστών, e-Διδασκαλείο Γλωσσών, e-Σχολή Γονέων και e-learning στην Αρχαιομετρία (Νέες Τεχνολογίες, Συντήρηση & Διαχείριση Αρχαιοτήτων).

Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου σπουδών, χορηγείται πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενώ ειδικά για το ακαδημαϊκό έτος 2012 - ‘13, όσοι ενδιαφερόμενοι εγγραφούν πριν την επίσημη ημερομηνία έναρξης εγγραφών, δηλαδή έως και την 31η Ιουλίου, θα έχουν 10% έκπτωση επί των διδάκτρων.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://e-epimorfosi.aegean.gr ή να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey