Κατέκτησε τη 2η θέση

23/06/2012 - 14:40

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το ΕΠΑΛ Καλλονής στον τελικό του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2012» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, που πραγματοποιήθηκε προχτές Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το ΕΠΑΛ Καλλονής στον τελικό του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2012» του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, που πραγματοποιήθηκε προχτές Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Η εταιρεία «KalloniAgroCom» των 13 μαθητών και μαθητριών του Σχολείου και του καθηγητή τους Αριστοτέλη Μαβίδη έλαβε πολύ καλές κριτικές και ενθαρρυντικά σχόλια. Η ιδέα της ηλεκτρονικής εμπορίας και δημοπράτησης αγροτικών προϊόντων, το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο και η παρουσίαση των επιτευγμάτων από την ομάδα του Τμήματος Οικονομίας τού ΕΠΑΛ Καλλονής κρίθηκαν θετικά από την επιτροπή του Διαγωνισμού, την οποία αποτελούσαν διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το επίπεδο του Διαγωνισμού ήταν εξαιρετικά υψηλό, με πολύ καλές δουλειές από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν. Την πρώτη θέση κατέλαβε η εταιρεία «GRINN Α.Ε.» της Σχολής Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν η εταιρεία «MUSTERPEACE» από το Α΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού και η εταιρεία «SmartPack Co», του Κολλεγίου Ψυχικού.
Ευχαριστώντας την επιτροπή του Διαγωνισμού και τα στελέχη του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων, αλλά και όσους στήριξαν την ομάδα στην προσπάθειά της αυτή, το Σχολείο αναφέρει με σχετική του ανακοίνωση:

«Η συμμετοχή του Επαγγελματικού Λυκείου για δεύτερη χρονιά στον τελικό και η δεύτερη θέση που κατέλαβε στο φετινό Διαγωνισμό, αποδεικνύει ότι οι μαθητές των δημόσιων επαγγελματικών λυκείων μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα, εφόσον πιστέψουν στον εαυτό τους, εργαστούν συστηματικά και με συνεργασίες πάνω σε κάποια ιδέα, με φαντασία και μεράκι. Πρέπει να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι ιδέες σαν και αυτή των μαθητών τού ΕΠΑΛ Καλλονής, να έχουν συνέχεια και εφαρμογή στην πράξη, δημιουργώντας ευκαιρίες εργασίας στους μαθητές και οικονομική ανάπτυξη για τη Λέσβο, μέσω της επιχειρηματικότητας.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey