Επαγγελματική Σχολή Μυτιλήνης

Αρχίζουν οι εγγραφές

20/06/2012 - 14:44

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή του Υπουργείου Παιδείας στη Μυτιλήνη.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Επαγγελματική Σχολή του Υπουργείου Παιδείας στη Μυτιλήνη.

Οι ειδικότητες στις οποίες μπορεί να γραφτεί φέτος κάποιος, είναι οι εξής: Κομμωτικής Τέχνης, Αισθητικής Τέχνης, Βοηθών Φυσιοθεραπευτών, Βοηθών Φαρμακείου, Τεχνίτη Ηλεκτρολογικών Εργασιών, Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων, Τεχνίτη Εργαλειομηχανών CNC, Κτηριακών Έργων και Ακτινολογικών Εργαστηρίων.

Η φοίτηση στην ΕΠΑΣ διαρκεί δύο χρόνια, το ωράριο είναι απογευματινό και οι απόφοιτοι αποκτούν πτυχίο Επιπέδου 3, μπορούν δηλαδή να ασκήσουν το επάγγελμα που έχουν διαλέξει, αποκτώντας άδεια άσκησης επαγγέλματος μόνο με ενδοσχολικές εξετάσεις πιστοποίησης.

Στη Σχολή μπορούν να γραφτούν όσοι είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Α΄ λυκείου, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ η φοίτηση είναι τελείως δωρεάν. Παρέχεται δωρεάν μετακίνηση, υποτροφίες στους αριστούχους και δυνατότητα συμμετοχής σε άλλες δράσεις (περιβαλλοντικές, θεατρικές κ.λπ.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη Σχολή (Στρατή Μυριβήλη 108), την ιστοσελίδα της http://epas-mytil.les.sch.gr ή να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο τηλέφωνο 22510 25366, από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey