Βράβευση των μαθητών της Λέσβου και της Λήμνου, από το Παράρτημα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

39 «μαθηματικά» μυαλά

16/05/2012 - 14:19

Τους 39 μαθητές της Λέσβου και της Λήμνου που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, που συνεχάρη τους μαθητές και εξήρε τα επιτεύγματά τους.

Τους 39 μαθητές της Λέσβου και της Λήμνου που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, βράβευσε το πρωί της Κυριακής, στην αίθουσα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, το Παράρτημα Λέσβου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Στην εκδήλωση παρέστη και ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, που συνεχάρη τους μαθητές και εξήρε τα επιτεύγματά τους.

Παρών στην ειδική εκδήλωση, εκτός των στελεχών της Εκπαίδευσης, γονέων και μαθητών, ήταν και ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, που στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν. «Είναι άλλη μια απόδειξη της ελπίδας και της αισιοδοξίας που μας προσφέρει η νέα γενιά, για ένα καλύτερο “αύριο”», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Τα ονόματα των μαθητών
Οι 39 συνολικά μαθητές των δύο νησιών που βραβεύτηκαν με έπαινο και πήραν ως δώρο από ένα βιβλίο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και από κάποια τεύχη του περιοδικού «Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, ήταν οι ακόλουθοι:

Για το Διαγωνισμό «Θαλής»

Από την Α΄ Γυμνασίου, οι: Δημήτριος Δάλλας του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, Γεώργιος Ζερβός του 5ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, Άννα Μιχαλέλλη του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, Νικολέττα Μπουλώτη του Γυμνασίου Μύρινας, Αγγελική Παρασκευά του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης, Ιωάννης Ρενταρής του Γυμνασίου Μύρινας, Ευστράτιος Ρόβος του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και Κωνσταντίνος Συροκώστας του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Από τη Γ΄ Γυμνασίου, οι: Παναγιώτης Βασίλαρος του Πειραματικού Γυμνασίου Μυτιλήνης, Αργυρή Βουλβουτζίδου του Γυμνασίου Μούδρου, Ελπίδα Μαρινάκη του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης και Θωμάς Χατζηελευθερίου του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Από την Α΄ Λυκείου, οι: Δέσποινα Αργυροπούλου του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Αντώνιος Ασπρολούπος του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου, Ιωάννα Βάμβουρα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Ιάσων Καλαμποκίδης του 4ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Χρύσα Μυταρέλη του Γενικού Λυκείου Γέρας, Κωνσταντίνος Πιπίνης του 5ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Αναστασία Σαραφίδου του Γενικού Λυκείου Πλωμαρίου.

Από τη Β΄ Λυκείου, οι: Γεώργιος Ζυγούκης του 5ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Νικόλαος Καρακλάς του Μουσικού Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Προκόπιος Κάσσος του Γενικού Λυκείου Ιππείου, Ιωάννης Κουτσκουδής του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Πατέστος του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Ελένη Πατσατζή του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου, Ευστράτιος Σουλάκης του 5ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Χαράλαμπος Συμεωνίδης του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου, Αντώνιος Τριχώνας του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης και Δημήτριος Χαλιός του 5ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης.

Τέλος, από τη Γ΄ Λυκείου, οι: Χρήστος Αϊβαλιώτης του 4ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Φοίβος Καλογιάννης του Γενικού Λυκείου Μύρινας και Ελένη Χαματζόλα του Γενικού Λυκείου Καλλονής.

Για το Διαγωνισμό «Ευκλείδης»
Από τη Γ΄ Γυμνασίου: ο Θωμάς Χατζηελευθερίου του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Από τη Β΄ Λυκείου, οι: Ιωάννης Κουτσκουδής του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Ελένη Πατσατζή του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου, Ευστράτιος Σουλάκης του 5ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, Χαράλαμπος Συμεωνίδης του Γενικού Λυκείου Πολιχνίτου και Αντώνιος Τριχώνας του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης.

Ο μαθητής που διακρίθηκε στο Διαγωνισμό «Αρχιμήδης» είναι ο Θωμάς Χατζηελευθερίου, από τη Γ΄ τάξη του 4ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey