Το Λύκειο Πλωμαρίου με τους συνεργάτες του στο πρόγραμμα «Comenius»

15/05/2012 - 15:03

Αντιπροσωπείες από επτά διαφορετικές χώρες υποδέχτηκε συνολικά το Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius «Life Story Diary».

Αντιπροσωπείες από επτά διαφορετικές χώρες υποδέχτηκε συνολικά το Γενικό Λύκειο Πλωμαρίου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius «Life Story Diary».

Είκοσι τρεις καθηγητές και 22 μαθητές από Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Τουρκία και Ιρλανδία επισκέφτηκαν το Σχολείο και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, αλλά και στο Πλωμάρι και τη Λέσβο γενικά.

Κατά την παραμονή τους έγιναν παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών συστημάτων των πόλεων όπου εδράζουν τα συνεργαζόμενα στο πρόγραμμα σχολεία και αποφασίστηκαν οι μελλοντικές δράσεις του προγράμματος.

Το Λύκειο Πλωμαρίου ευχαριστεί θερμά τους μαθητές και τις οικογένειές τους που φιλοξένησαν στα σπίτια τους μαθητές των ξένων χωρών, για την υπευθυνότητα και την προθυμία τους.

«Οι εγκάρδιες ευχαριστίες των καθηγητών που συνόδευαν τους ξένους μαθητές, αποδεικνύουν τις εξαιρετικές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν κατά την παραμονή και φιλοξενία τους στη χώρα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως στη δράση συμπαραστάθηκαν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, το Τοπικό Συμβούλιο Πλωμαρίου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Λέσβου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, οι Ποτοποιίες Πλωμαρίου, Αρβανίτη και Βαρβαγιάννη, το Ελαιοτριβείο Πλωμαρίου Πρωτούλη και το Μουσείο Βρανά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey