Από το Σύλλογο Heimatstern e V

13 υπολογιστές δώρο στο Δημοτικό Σχολείο Παπάδου

17/02/2021 - 15:25

Ο Διευθυντής και οι Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Παπάδου, ευχαριστούν το μη κερδοσκοπικό σύλλογο Heimatstern eV που συνεργάζεται με την Οργάνωση “One Happy Family” το Κοινοτικό Κέντρο στον Καρά Τεπέ, για την προσφορά 13 Ηλεκτρονικών Υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου μας.

«Το αίτημά μας, βρήκε ανταπόκριση μετά από τη συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», όπου μας έφερε σε επαφή με τον Συντονιστή του One Happy Family, που είχαν υπολογιστές προσφορά του Γυμνασίου Gersag στο Emmenbrücke κοντά στη Λουκέρνη της Ελβετίας, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της οργάνωσης, όπου προσφέρουν μαθήματα υπολογιστών στους πρόσφυγες και μετανάστες. Έτσι μπόρεσαν να ικανοποιήσουν το αίτημά μας προσφέροντας το ηλεκτρονικό υλικό για το σχολείο μας» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου. Ακολούθως αναφέρεται ότι ο  Εθελοντικός Πολιτιστικός Οργανισμός “Art Bridges έδωσε γραφική ύλη, ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά των Ρομά.

«Οι προσφορές αυτές, υποστηρίζουν την εκπαιδευτική διαδικασία και αναβαθμίζουν το ρόλο του σχολείου με τέτοιου είδους συνεργασίες, όπου αποδέκτες είναι όλη η Εκπαιδευτική Κοινότητα, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς» σημειώνει ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Ζορμπάς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey