Η επιστολή Μυρσινιά

O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Το Επιμελητήριο Λέσβου ζητά την ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο της Εθνικής του Μολύβου

15/11/2022 - 13:00

Το Επιμελητήριο Λέσβου απέστειλε επιστολή στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕ  Παύλο Μυλωνά, την Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Χριστίνα Θεοφιλήδη, καθώς και στον Πρόεδρο ΕΤΕ- ΣΥΕΤΕ Γκίκα Χαρδουβέλη, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στη Μήθυμνα Λέσβου.

Η επιστολή:

«Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,

Συντασσόμαστε με όλους τους φορείς (τοπική αυτοδιοίκηση, ένωση ξενοδόχων κλπ) οι οποίοι σας έχουν αποστείλει πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας για την επικείμενη κατάργηση του καταστήματος της ΕΤΕ Μήθυμνας και την συγχώνευση του στο κατάστημα Καλλονής του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Το κατάστημα στην περιοχή της Μήθυμνας, εξυπηρετεί πλήθος επιχειρηματιών, καθώς στην περιοχή δραστηριοποιείται η πλειονότητα των τουριστικών επιχειρήσεων  του νησιού αλλά και επιχειρήσεις άλλων δραστηριοτήτων και φυσικά χρησιμοποιείται από πολλούς απλούς πολίτες και επισκέπτες. Η κατάργηση του καταστήματος θα αναγκάσει τους επιχειρηματίες και τους πολίτες να μετακινούνται για αρκετά μεγάλη απόσταση για να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους που απαιτούν φυσική παρουσία.

Το Επιμελητηρίου Λέσβου, ως ο φορέας εκπροσώπησης του συνόλου της επιχειρηματικής κοινότητας της Λέσβου, σας εκφράζουμε την απογοήτευση μας για την απόφαση σας αυτή και ζητάμε την ανάκληση της απόφασης και τη συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Μήθυμνας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey