Ευχαριστώ σε Αθανασίου & Μουτζούρη από την Ένωση Τουριστικών Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου

Σώθηκε η πτήση charter από την Πολωνία

09/06/2022 - 17:00 Ενημερώθηκε 10/06/2022 - 08:15

Λύση στο πρόβλημα ενδεχόμενης ακύρωσης της πτήσης charter από την Πολωνία έδωσαν με παρέμβασή τους ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και αντιπρόεδρος της βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου καθώς και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης. Με ανακοίνωσή της η Ένωση Ταξιδιωτικών πρακτόρων Λέσβου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους δύο άντρες για την εξέλιξη αυτή.

Το δελτίο Τύπου

Η Ένωση Τουριστικών Ταξιδιωτικών και Ναυτικών Πρακτόρων Λέσβου, θέλει να ευχαριστήσει τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή  Λέσβου κ. Αθανασίου Χαράλαμπο καθώς και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ Μουτζούρη Κώστα για την ανταπόκριση τους να βρεθεί άμεσα λύση στο πως να στηριχθεί η πτήση charter από Πολωνία και να μην ακυρωθεί για ακόμη μία χρονιά. 

Οι πτήσεις ξεκινάνε στις 29/06/2022 από Κατοβίτσα  με μία πτήση την εβδομάδα, υπολογίζεται ότι συνολικά θα μεταφέρει 2500 με 3000 Πολωνούς τουρίστες σε  Άναξο και Πέτρα. 

Θέλουμε να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι για τα καταλύματα αυτά και όχι μόνο, που συνεργάζονται με την RAINBOW η συνέχιση των πτήσεων, διότι το 2021 η εταιρία είχε ακυρώσει τις πτήσεις προς την Λέσβο και αναγκάστηκαν να μην λειτουργήσουν καθόλου κάτι βέβαια που πήγε να επαναληφθεί και φέτος με αποτέλεσμα οι επιχειρήσεις αυτές να κινδυνεύουν να βρεθούν σε οικονομική δυσχέρεια και να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους τοπικούς φορείς ότι εδώ και αρκετά χρόνια ζητάμε να γίνονται τέτοιες στοχευμένες ενέργειες ώστε να στηριχθούν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας και δυσκολεύονται να πιάσουν τα ποσοστά κρατήσεων ώστε να να μην κλείνουν με ζημιές την σεζόν και να αναγκάζονται να βγάζουν την Λέσβο από το πρόγραμμα τους . Δεν βοηθάμε μόνο να παραμένουν οι πτήσεις προς το νησί μας,  βοηθάμε και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τις εταιρίες αυτές όπως τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, εστιατόρια κλπ. 

Και να μην ξεχνάμε ότι ο ενέργειες αυτές πρέπει να αποφασίζονται από τον Οκτώβριο έως Νοέμβριο κάθε έτους ώστε να έχουμε τον χρόνο να υλοποιούνται οι δράσεις έγκαιρα και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και όχι να τρέχουμε τελευταία στιγμή  εντός σεζόν να σώσουμε ότι σώζεται.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey