Επικοινωνία Αθανασίου με Παπά και Βορίδη

Σήμερα αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα με την κορονοενίσχυση των Λέσβιων ελαιοπαραγωγών

18/11/2020 - 12:14 Ενημερώθηκε 18/11/2020 - 21:51

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έχει λυθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την κορονοενίσχυση των ελαιοπαραγωγών σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου και Αγροτικών Θεμάτων, Πανάγο Κουφέλο.

Θυμίζουμε ότι είχαν μείνει εκτός πλατφόρμας συστήματος οι ποικιλίες ελιάς -αδραμυτιανή και κολοβή- που ευδοκιμούν στο νησί μας με αποτέλεσμα οι ελαιοπαραγωγοί να μην μπορούν να κάνουν τις δηλώσεις για την ενίσχυση.«Είχε γίνει ένα λάθος από το πληροφοριακό σύστημα, καθώς δεν συμπεριελήφθησαν δύο κωδικοί τριψήφιοι και πήγαν κατευθείαν στους τετραψήφιους. Το 115 και το 117  αφορά την αδραμυτιανή και κολοβή» εξηγεί ο κ. Κουφέλος.

Οι παρεμβάσεις

Ο κ. Κουφέλος επικοινώνησε με το αρμόδιο υπουργείο εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε προκειμένου να βρεθεί λύση. Ωστόσο καθοριστική όπως είπε ήταν η παρέμβαση του βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου ο οποίος μίλησε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη και τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Θεοφάνη Παπά προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Υπήρξε δέσμευση, σύμφωνα με τον κ. Κουφέλο ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν στη συνέχεια να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey