Παραδίδουν κλειδιά μπροστά στον κίνδυνο λουκέτου

Σε κινητοποίηση οι επαγγελματίες της εστίασης

08/02/2021 - 14:57

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφετεριών, Καφενείων, Κέντρων Ψυχαγωγίας και Εστίασης Μυτιλήνης, «ΑΣΠΙΔΑ» με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι θα συμμετέχει σε πανελλαδική κινητοποίηση που γίνεται μπροστά στον κίνδυνο κλεισίματος των καταστημάτων εστίασης, εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την πανδημία.

Πλατεία Σαπφούς, Δημοτικό Θέατρο Καλλονής και πλατεία Πλωμαρίου θα είναι τα σημεία συνάντησης των καταστηματαρχών, στο νησί, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Στην κινητοποίηση με τίτλο «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» καλούνται οι καταστηματάρχες να φέρουν ένα κλειδί που θα συμβολίζει το λουκέτο που κινδυνεύει να μπει στη επιχείρηση.

Το κάλεσμα

Ο Σύλλογος «ΑΣΠΙΔΑ» στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική δράση κινητοποίησης με τον τίτλο «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ». Η δράση του Συλλόγου μας στο νησί μας θα λάβει χώρα στην πλατεία Σαπφούς στην Μυτιλήνη 13:00 με 15:00, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής 10:00 με 14:00 και στην πλατεία Πλωμαρίου 11:00 με 12:30. Καλούμε ΟΛΑ τα καταστήματα να συμμετάσχουν στην εκδήλωση φέρνοντας ένα κλειδί που θα συμβολίζει το λουκέτο που κινδυνεύει να μπει στην επιχείρηση τους.

Με την κίνηση αυτή θέλουμε να δείξουμε το αδιέξοδο που έχει φτάσει ο κλάδος της Εστίασης 1 χρόνο μετά την πανδημία. Ο κλάδος χρειάζεται μία αληθινή στήριξη και συγκεκριμένο πλάνο δομικών αλλαγών, ώστε να μπορέσει να είναι την επόμενη μέρα μαζί με τους εργαζομένους του (συνολικά πάνω από 400.000 πολίτες) ξανά με δουλειά.

Προσκαλούμε όσα καταστήματα εστίασης δεν είναι στον Σύλλογο να δώσουν παρουσία και να γραφτούν και στον Σύλλογο ώστε να έχουν καλύτερη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις του κλάδου. Δεν θα υπάρξει κόστος συνδρομής για το 2021 λόγω των δύσκολων οικονομικών καταστάσεων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey