Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για την έρευνα αγοράς: «Κίνητρα των καταναλωτών για την αγορά ποιοτικών κίτρινων Τυριών στην μετά COVID εποχή»

Πρωτοπορούν τα Τυροκομικά Θυμέλης

30/11/2022 - 11:30

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε. ΘΥΜΕΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε. που δραστηριοποιείται εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία των αναγνωρισμένων και καταξιωμένων παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων «ΘΥΜΕΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων καταναλωτών για ποιοτικά κίτρινα τυριά στην νέα (μετά COVID-19 εποχή), στο πλαίσιο του προγράμματος INNOCHEESE, διερευνά το τρέχον χρονικό διάστημα, μέσω πανελλαδικού, διαδικτυακού ερωτηματολογίου, τις προτιμήσεις σας για τα ποιοτικά κίτρινα τυριά (συμπεριλαμβανομένου και του λαδοτυριού), σε συνεργασία με το εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: «ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΕΠΟΧΗ (μετά COVID εποχή)».

Συμπλήρωση ερωτηματολογίου

Οι ενδιαφερόμενοι που το επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/gtCoZNyf7Kw7jZhb9

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey