Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης με αφορμή την έλευση κρουαζιεροπλοίου στην Μυτιλήνη την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου

"Παραμείνετε ανοιχτοί Παρασκευή μεσημέρι"

28/10/2021 - 13:49

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης προτρέπει τα μέλη του να παραμείνουν ανοιχτά τις μεσημεριανές ώρες κατά την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου όταν θα βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Splendor. Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι οι μαγαζάτορες θα πρέπει να φροντίσουν & για τις αλλαγές στα ωράρια των εργαζομένων.

Η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί το νησί μας το κρουαζιερόπλοιο Seven Seas Splendor. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς να αποκτήσει έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα και πιο τουριστικό προφίλ, ο Εμπορικός Σύλλογος προτρέπει τα μέλη του να παραμείνουν ανοιχτά και τις μεσημεριανές ώρες για την εξυπηρέτηση των επιβατών του πλοίου.

Οι 350 επιβάτες μπορούν να γνωρίσουν την αγορά μας και να ξεκινήσει από τη μεριά μας μία καινούργια συνθήκη όταν θα έχουμε τέτοιες επισκέψεις. Το εγχείρημα είναι πειραματικό αλλά αξίζει να αποδείξουμε στα τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν τέτοιες εκδρομές πως η πόλη μας είναι ένας προορισμός που αξίζει να συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι θα πρέπει να φροντίσουν για τις αλλαγές στα ωράρια των εργαζομένων τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey