Αναβλήθηκε το δικαστήριο για την τιμή μονάδας μετά τις προσφυγές στο ΣτΕ

Πάει πίσω ο δρόμος Καλλονής – Πέτρας

07/10/2021 - 13:54 Ενημερώθηκε 08/10/2021 - 09:32

Του γιοφυριού της Άρτας, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί το έργο του οδικού άξονα Καλλονής – Πέτρας καθώς η έναρξη των εργασιών πάει και άλλο πίσω. Αυτό γιατί μετά την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας των ιδιοκτητών ακινήτων, που τοποθετούνται επί της χάραξης της οδού, αναβάλλεται το δικαστήριο για τον προσδιορισμό της τιμής μονάδας και κατ’ επέκταση η έναρξη των εργασιών όπως σημειώνει ανακοίνωση του Περιφερειάρχη.  

Σε ανακοίνωση που κοινοποίησε η Περιφερειακή Αρχή Βορείου Αιγαίου γνωστοποιεί ότι  την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, το αρμόδιο Δικαστήριο ανέβαλε για τις 12 Ιανουαρίου του 2022 τον προσδιορισμό τιμών μονάδας αποζημιώσεων για το έργο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΕΤΡΑΣ (Α΄ΦΑΣΗ) μετά από αίτημα των προσφυγόντων κατοίκων κατά του έργου στο Συμβούλιο Επικρατείας.

Χάραξη του δρόμου Καλλονής Πέτρας (Φωτογραφία Μιχάλης Μπάκας)
Φωτογραφία Μιχάλης Μπάκας

Η εν λόγω δικαστική αναβολή επιφέρει αναβολή ενάρξεως εργασιών του έργου, η οποία είχε προγραμματισθεί προ του τέλους του τρέχοντος έτους.

«Ο Περιφερειάρχης εκφράζει την βαθύτατη λύπη του για ένα έργο το οποίο αποτελεί πυλώνα αναπτύξεως για την Λέσβο» όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey