Αλλαγή σκυτάλης στο κρεοπωλείο Δρίβα

Όταν η συνέπεια και η ποιότητα πάει από γενιά σε γενιά

11/06/2021 - 15:03 Ενημερώθηκε 11/06/2021 - 23:06

Η παρουσία του κρεοπωλείου Δρίβα στη Μυτιλήνη από το 1995 έως και σήμερα αποδεικνύει την εμπειρία και την επαγγελματική συνέπεια των ιδιοκτητών στο χώρο των κρεάτων.

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, το κρεοπωλείο ανακαινισμένο και πιο σύγχρονο από ποτέ, έχοντας στο τιμόνι του τον Γιάννη, γιο του Παναγιώτη Δρίβα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό ποικιλία ποιοτικών κρεατικών δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα, καθαριότητα και προσιτές τιμές.

Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία που πέρασε από τον πατέρα στον γιο, αλλά και η άριστη εκπαίδευση του Γιάννη στη Σχολή Κρεοπωλών στην Αθήνα όπως και η συνεχής αναζήτηση γνώσεων στο αντικείμενο αυτό, εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που θα προσφέρουν νόστιμα πιάτα σε κάθε νοικοκυριό.

Εμπιστευθείτε τις συμβουλές του Γιάννη ακόμα και ως προς την παρασκευή του κάθε φαγητού αφού ο ίδιος γνωρίζει το κάθε κομμάτι κρέας πως μπορεί να μαγειρευτεί ώστε να δώσει ένα ποιοτικό και γευστικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Στις μεγάλες βιτρίνες του καταστήματος ο καταναλωτής μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε μοσχαρίσια, χοιρινά, αρνίσια κρέατα και πουλερικά αλλά και πολλά πλούσια παρασκευάσματα που το μόνο που χρειάζονται είναι απλά το μαγείρεμα ώστε να σας μένει περισσότερος χρόνος στην καθημερινότητα σας, μπορεί να διαλέξει αυτό που του ταιριάζει γευστικά και να το αγοράσει επί τόπου ή να ζητήσει με ένα τηλεφώνημα στο 22510 44288 να του το παραδώσουν στο χώρο του.

Τα εγκαίνια επαναλειτουργίας του ανακαινισμένου καταστήματος θα γίνουν την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα.

Στρατή Μυριβήλη 23-Μυτιλήνη

Τηλ: 22510 44288

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey