Νέος εκθεσιακός χώρος στη Λάρσο

Η αλυσίδα καταστημάτων επίπλου «Fylliana» έρχεται στη Μυτιλήνη!

21/03/2022 - 12:30

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων επίπλων και διακοσμητικών σπιτιού «Fylliana» δημιουργεί το πρώτο της κατάστημα στη Μυτιλήνη, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της. Το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του 30 Μαρτίου για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το κοινό στον εντυπωσιακό εκθεσιακό του χώρο των 600 τ.μ.,στο 8ο χλμ. Μυτιλήνης – Καλλονής, περιοχή Λάρσος.

Η Μυτιλήνη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της Fylliana, καθώς η γνωστή αλυσίδα που πρεσβεύει το ποιοτικό έπιπλο και τις πολύ προσιτές τιμές διαθέτει άλλα πέντε καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κατερίνη και τη Χίο, ενώ σχεδιάζει μεθοδικά τη στρατηγική ανάπτυξης της μέσω δημιουργίας νέων, σε επιπλέον κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Fylliana άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα στην Αθήνα, στην περιοχή Ίλιον Θηβών 504 και στη Λάρισα το 2020 όπου πολύ γρήγορα κέρδισε την αγάπη των καταναλωτών με τις ποιοτικές και καλαίσθητες προτάσεις επίπλων και ειδών διακόσμησης για το σπίτι, τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές της και την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει. Στο ιδιαίτερα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον της Fylliana ο καταναλωτής ανακαλύπτει όλα όσα χρειάζεται για τη διακόσμηση του χώρου του, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα εκεί για να τον βοηθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα, έπιπλα κήπου, όλα σε άριστη ποιότητα συνθέτουν την ολοκληρωμένη γκάμα της Fylliana.

Το νέο κατάστημα στο 8ο χλμ. Μυτιλήνης – Καλλονής θα υποδέχεται το κοινό για τις αγορές του από τις 9:00 τo πρωί έως τις 9.00 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Η Fylliana, συνεχώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης με καταστήματα franchise, ένα σύγχρονο e-shop www.fylliana.gr, αλλά και ένα εκτενές δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστή στη φιλοσοφία της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της έπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 22510 86005 ή να επισκέπτεστε:

www.fylliana.gr

https://www.facebook.com/Fylliana/

https://www.instagram.com/fylliana.gr/

https://www.youtube.com/channel/UCzhUtk3IuDul807gqhu3sSQ

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey