Ξεκινά από τις 28 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου

Έρχεται ξανά η νυχτερινή πεζοδρόμηση στα Λαδάδικα

25/05/2022 - 13:00 Ενημερώθηκε 25/05/2022 - 15:11

Από το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2022, τα τμήματα των οδών που περικλείονται από τις οδούς Αθανασίου Μητρέλια, Μητροπόλεως, Μεθοδίου και Ερμού πεζοδρομούνται με εξαίρεση την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης από την συμβολή της με την οδό Ιωακείμ εώς την οδό Αθ. Μητρέλια και την οδό Ιωακείμ οι οποίες θα είναι πεζόδρομοι από τις 09:00 μ.μ. εώς 05:00 π.μ..

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφετεριών, Καφενείων, Κέντρων Ψυχαγωγίας & Εστίασης Μυτιλήνης «ΑΣΠΙΔΑ» σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί το γεγονός και παρακαλει τα καταστήματα να σεβαστούν τους πολίτες και να τηρήσουν στο ακέραιο τα μέτρα που αφορούν στη διέλευση πεζών και ΑΜΕΑ, ένταση μουσικής, μη κατάχρηση χώρων, καθώς και στη μέριμνα από όλους για τα απορρίμματα, ώστε αυτό το εγχείρημα να ικανοποιήσει τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους τουρίστες.

«Ευχόμαστε το συντομότερο δυνατόν να προστεθούν και τα τελευταία 100 μέτρα της Ερμού και η οδός Ικαρίας, που από κοινού ζητήσαμε με την Τοπική Κοινότητα Μυτιλήνης. Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία και την υλοποίηση της πεζοδρόμησης και για το 2022, με την ευχή να έχουμε ένα ωραίο και ήρεμο καλοκαίρι ύστερα από τα τελευταία δύσκολα χρόνια που περάσαμε όλοι μας. Όσα καταστήματα χρειάζονται κάποια διευκρίνιση μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey