Διαφημιστική καμπάνια από το Φορέα Ανάπτυξης & Προβολής Ερεσού

«ERESOS, As Unique as You» [Vid]

09/06/2021 - 13:16

Διαδικτυακή καμπάνια ξεκίνησε τον Μάιο και πραγματοποιείται από το Φορέα Ανάπτυξης & Προβολής Ερεσού και έχει τίτλο  «ERESOS, As Unique as You». Απευθύνεται σε βασικές αγορές του εξωτερικού που συνδέονται αεροπορικώς με τη Λέσβο, καθώς και στην Ελλάδα. Διεξάγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram & YouTube) με σκοπό την προβολή και την ανάδειξη της Ερεσού αλλά και της Λέσβου γενικότερα.

Για τον σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε μια σειρά από βίντεο που εστιάζουν στην ολοκληρωμένη προβολή του τόπου και αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά, τον πολιτισμό, την ιστορία και τους ανθρώπους της Ερεσού, που συνδυαστικά συμβάλουν σε μια μοναδική εμπειρία διακοπών για τον ταξιδιώτη.

Άλλωστε το σλόγκαν της καμπάνιας «Eresos, as unique as you» μιλάει για τη μοναδικότητα του τόπου και της εμπειρίας του ταξιδιώτη, αλλά και για τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, ντόπιου ή επισκέπτη. Στην Ερεσό όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και όλοι είναι ελεύθεροι να ζήσουν τη δική τους εμπειρία διακοπών όπως την ονειρεύονται. Αυτό είναι το μήνυμα της καμπάνιας: η Ερεσός είναι ένα μέρος ξεχωριστό, μοναδικό και όμορφο, όπως και ο κάθε άνθρωπος!


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey