Επιπλέον ποσοστό 0,7%

Ελλάκτωρ: Η Reggeborgh αυξάνει τη συμμετοχή της στον κατασκευαστικό όμιλο

14/07/2021 - 10:00

Επιπλέον ποσοστό 0,7% του Ελλάκτωρ απέκτησε μέσα από το Χρηματιστήριο η ολλανδική Reeggeborgh  Invest BV, που αποτελεί ήδη και τον μεγαλύτερο μέτοχο στον κατασκευαστικό όμιλο.

Η ενίσχυση της θέσης της Reggeborgh στον όμιλο Ελλάκτωρ, αποτελεί μία κίνηση στρατηγικής σημασίας, καθώς αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των Ολλανδών για τις προοπτικές που διαγράφει ο όμιλος σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ,  δρομολογημένη είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 120 εκατ. ευρώ και απομένει η έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.  Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει εξάλλου, η Reggeborgh, ακόμα και σε περίπτωση που η αύξηση δεν καλυφθεί πλήρως, η ίδια θα καλύψει και τυχόν αδιάθετες μετοχές.

Υπενθυμίζεται, ότι ο όμιλος Ελλάκτωρ δραστηριοποιείται στον Κλάδο της Κατασκευής μέσω της θυγατρικής του ΑΚΤΩΡ, στον Κλάδο των Παραχωρήσεων μέσω της θυγατρικής του, Άκτωρ Παραχωρήσεις, στον Κλάδο του Περιβάλλοντος μέσω της θυγατρικής του ΗΛΕΚΤΩΡ, στον Κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μέσω της μητρικής του, Ελλάκτωρ και στον Κλάδο της Ανάπτυξης Ακινήτων μέσω της θυγατρικής REDS.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΚΤΩΡ μαζί με την ΑΝΑΣΤΗΛΩΤΙΚΗ έχουν αναλάβει το έργο του δρόμου Καλλονής –Σιγρίου.


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey