Η ποτοποιία ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2023

Έκλεψε τις εντυπώσεις το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ

02/02/2023 - 11:30

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ 2023 που διοργανώθηκε στον Ωδείο Αθηνών στην Αθήνα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φιλοξενεί τα πιο ξεχωριστά αποστάγματα από όλη την Ελλάδα και επισκέπτες της είναι δημοσιογράφοι, γευσιγνώστες και απλοί καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν περισσότερο τα παραδοσιακά ποτά της χώρας μας.

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση η οποία ομολογουμένως είχε μεγάλη προσέλευση κοινού. Την παράσταση έκλεψε το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ 42%vol. με τους επαγγελματίες και ειδικούς να εντυπωσιάζονται από το συμπυκνωμένο άρωμα και την διαρκή επίγευση που αφήνει η προσθήκη του βραβευμένου μελιού ανθέων Λέσβου της εταιρείας ΜΕΛΙ ΕΝΑ.

Επίσης, το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΛΕ 40% vol. εντυπωσίασε το νεανικό κοινό με την καθαρή και φινετσάτη γεύση του, ενώ το νέο και καινοτόμο Ούζο ΧΩΡΙΣ 40%vol. χωρίς προσθήκη ζάχαρης κέρδισε τους απαιτητικούς καταναλωτές που ζητούν μια πιο σύγχρονη ματιά στην παραγωγή ούζου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey