Το πρώτο Τσάρτερ με Πολωνούς τουρίστες και το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο με 850 Αμερικάνους

Διπλές αφίξεις τουριστών σήμερα στη Λέσβο [Vid]

05/06/2019 - 18:04 Ενημερώθηκε 07/06/2019 - 12:31

Σήμερα είχαμε την δεύτερη προσέλευση κρουαζιερόπλοιου για φέτος, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη, ενώ το πρώτο ήταν στον Μόλυβο πριν από λίγες μέρες.

Το κρουαζιερόπλοιο που έφτασε σήμερα το πρωί στο Λιμάνι της Μυτιλήνης μετέφερε 850 Αμερικάνους, ενώ ήρθε από Μύκονο και θα κατευθυνθεί προς Κωνσταντινούπολη.

Επιπλέον σήμερα έφτασε η πρώτη τσάρτερ πτήση με Πολωνούς τουρίστες. Στα πλαίσια της μεταφοράς των τουριστών με πούλμαν, το Επιμελητήριο διοργάνωσε ξανά μια έκπληξη για αυτούς.


Συγκεκριμένα, καθώς τα 3 πούλμαν κατευθυνόντουσαν προς τον Μόλυβο, στην περιοχή Λάμπου Μύλοι, ένα περιπολικό με 2 αστυνομικούς, τους σταμάτησε για να γίνει ο «απαραίτητος έλεγχος». Έτσι ενώ κατέβαιναν από το πούλμαν, αντίκρισαν μια μικρή γιορτή.Τους ξάφνιασε ευχάριστα, ένας μπουφές, που όπως μας είπε ο Πρόεδρος Ναυτιλιακών Πρακτόρων Λέσβου, Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, εμπεριείχε μόνο τοπικά εδέσματα και ούζο. Ενώ δεν έλειπε η μουσική και ο χορός.   

Ο Παναγιώτης Χατζηκυριάκος ακόμα πρόσθεσε πως σαν επιμελητήριο θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, στις περισσότερες αφίξεις, να διοργανώνονται τέτοια καλωσορίσματα.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey