Θα ισχύει ότι ίσχυε και πέρυσι

Από την Παρασκευή η επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων στην Μυτιλήνη

08/06/2021 - 12:57

Από την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 μπορεί να ξεκινήσει το μέτρο επέκτασης των τραπεζοκθισμάτων και η νυχτερινή πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου με τους ίδιους όρους που ίσχυαν και πέρυσι. Αυτά ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Κώστας Κουνέλλης στον πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Ψυχαγωγίας Λέσβου «ΑΣΠΙΔΑ», Νίκο Γιαννάκα.

Η συζήτηση έγινε το πλαίσιο της σύσκεψης με θέμα την παραβατικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα με τους Ρομά, τόσο στην πόλη της Μυτιλήνης, όσο και γενικότερα στο Δήμο Μυτιλήνης.

Το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης και ο Σύλλογος Εστίασης Μυτιλήνης αναφέρανε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και ζήτησαν να υπάρξουν άμεσες λύσεις από τον Δήμο και τις αρχές, ώστε να μην πληγωθεί περισσότερο το τουριστικό προϊον της πόλης αλλά και να μην υπάρξουν περεταίρω προβλήματα στους κατοίκους. Πόσο μάλλον μία εποχή που λόγω του κορωνοϊου θέλει ακόμα περισσότερη προσοχή λόγω και των υγειονομικών περιορισμών για τον covid-19, για να μην υπάρξουν περισσότερα κρούσματα.

Οι συμμετέχοντες

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, Ευάγγελος Μυρσινιάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παναγιώτης Παπαρίσβας, ο Πρόεδρος των Καταστημάτων Εστίασης & Ψυχαγωγίας, Νίκος Γιαννάκας, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, Κωνσταντίνος Παπάζογλου, ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης, Χαράλαμπος Ψυχογυιός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Κώστας Κουνέλλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Δήμητρα Αλεξανδρή και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μυτιλήνης, Αλέκος Κουζινόγλου, ύστερα από αίτημα των φορέων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey