Δήλωση Αντώνη Μανιαδάκη

Στα 4 ευρώ η τιμή των μετοχών της HSW

09/06/2016 - 23:06

Ανεβάζουν την τιμή για τις μετοχές τηςHellenic Seaways οι Μινωικές Γραμμές. Συγκεκριμένα προσφέρει 4,00 ευρώ ανά μετοχή ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες η τιμή που πρόσφερε ήταν 3,70 ευρώ.

Ανεβάζουν την τιμή για τις μετοχές τηςHellenic Seaways οι Μινωικές Γραμμές. Συγκεκριμένα προσφέρει 4,00 ευρώ ανά μετοχή ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες η τιμή που πρόσφερε ήταν 3,70 ευρώ. Σε σχετική δήλωση του ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης τονίζει:

«Με αφορμή τη δημόσια προσφορά των Μινωικές Γραμμές προς τους μετόχους της εταιρείας Hellenic Seaways θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι οι Μινωικές Γραμμές θα συνεχίσουν να αγοράζουν στην τιμή των 4,00 ευρώ ανά μετοχή από σήμερα και μέχρι την ανάληψη της ευθύνης διοίκησής της.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω τίμημα είναι το τετραπλάσιο της λογιστικής αξίας της μετοχής.

Σήμερα το ποσοστό συμμετοχής των Μινωικών Γραμμών στο μετοχικό κεφάλαιο της Hellenic Seaways ανέρχεται σε 47,40% και ως πρώτος μέτοχος της εν λόγω εταιρείας προτρέπουμε το σύνολο των μετόχων της να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια στην προσεχή Τακτική Γενική Συνέλευση της Hellenic Seaways που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Η στρατηγική αυτή κίνηση των Μινωικών Γραμμών θα οδηγήσει σε: α) υγιή σχήματα και επιτυχή αναδιοργάνωση της ελληνικής ακτοπλοΐας με τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας και τη διασφάλιση χρηματοοικονομικής σταθερότητας, β) αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες / συνεργάτες σε ανταγωνιστικές τιμές και γ) τήρηση των άγονων γραμμών και όλου του εμπορικού δικτύου της εταιρείας, με σεβασμό στις υφιστάμενες συμφωνίες με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μέσω αυτής της σημαντικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας των Μινωικών Γραμμών διασφαλίζεται τόσο η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Μινωικών Γραμμών όσο και η μακροπρόθεσμη σταθερή οικονομική της πορεία και ανάπτυξη».

Θυμίζουμε ότι η γενική συνέλευση της Hellenic Seaways έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 15 Ιουνίου. Η αύξηση της τιμής που προσφέρουν οι Μινωικές Γραμμές δείχνει την αποφασιστικότητα τους να αποκτήσουν ακόμη και πριν την συνέλευση το 50% των μετοχών της εταιρείας.                                

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey