H τέταρτη μεγαλύτερη στον κόσμο που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη και της οποίας αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, για τις ελληνικές εκπροσωπήσεις, είναι η Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε

Άνοιξε τις πύλες της η Emitt 2016! [vid]

29/01/2016 - 15:22

Άνοιξε χθες τις πύλες της η Emitt, η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Τουρκίας και τέταρτη μεγαλύτερη στον κόσμο που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κωνσταντινούπολη και της οποίας αποκλειστική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, για τις ελληνικές εκπροσωπήσεις, είναι η Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε. Ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας κ. Mahir Unal εγκαινίασε την επετειακή φέτος έκθεση που κλείνει 20 χρόνια ζωής, ενώ επισκέφτηκε μάλιστα και το περίπτερο που φιλοξενεί τα 10 νησιά του Βορείου Αιγαίου, έχοντας θερμή συνομιλία με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Η Περιφερειάρχης προσκάλεσε τον Υπουργό στα νησιά μας και στις δηλώσεις της από την πρώτη ημέρα της έκθεσης με αφορμή και την συνάντηση με τον Υπουργό επεσήμανε ότι «ο πολιτισμός είναι η γέφυρα που ενώνει τις κοινές προσπάθειες που γίνονται επ΄ ωφελεία των δύο λαών».

Στο περίπτερο του Βορείου Αιγαίου, παρευρέθηκαν χθες ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης, ο αντιδήμαρχος Χίου Δημήτρης Καράλλης, ο δημοτικός σύμβουλος Λέσβου Αντώνης Κουμαράς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πρακτόρων Λέσβου Γιάννης Σαμιώτης καθώς και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματιών του τουρισμού της Λέσβου και της Χίου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της έκθεσης, εκατοντάδες επισκέπτες πέρασαν από τα περίπτερα των ελληνικών συμμετοχών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές επιχειρηματικές συναντήσεις, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που εξασφάλισε φέτος η Επικοινωνία Αιγαίου στους Έλληνες εκπροσώπους και επαγγελματίες του Τουρισμού.

Η έκθεση που ξεκίνησε χθες, ολοκληρώνεται την Κυριακή 30 Ιανουαρίου. Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα πλαίσια των παράλληλων υποστηρικτικών ενεργειών της παρουσίας των νησιών του Βορείου Αιγαίου, με θέμα: «Τα Γεωλογικά Μνημεία των νησιών του Αιγαίου και η συμβολή τους στην ανάπτυξη εναλλακτικού Τουρισμού». Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρ Νίκος Ζούρος.

 

 Δείτε τις δηλώσεις της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου:

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey