Από τις πιο πετυχημένες συμμετοχές, αυτή του περιπτέρου των «Ελληνικών Προορισμών» που επιμελήθηκε η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.»

Περίπτερο για βραβείο

05/02/2014 - 15:43

Με τη βράβευση από τους διοργανωτές του περιπτέρου «Ελληνικοί Προορισμοί», που επιμελήθηκε η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», ως του πιο δυναμικού και καλύτερα οργανωμένου της φετινής διεθνούς τουριστικής έκθεσης Κωνσταντινούπολης «ΕΜΙΤΤ 2014».

Με τη βράβευση από τους διοργανωτές του περιπτέρου «Ελληνικοί Προορισμοί», που επιμελήθηκε η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», ως του πιο δυναμικού και καλύτερα οργανωμένου της φετινής διεθνούς τουριστικής έκθεσης Κωνσταντινούπολης «ΕΜΙΤΤ 2014», έπεσε την Κυριακή αργά το απόγευμα η αυλαία σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρείας «Επικοινωνία Αιγαίου», Παναγιώτης Μυριτζής, εκ μέρους όλων των φορέων και επιχειρήσεων που συνεργάστηκαν και κατάφεραν να μετατρέψουν την παγωμένη ατμόσφαιρα της Κωνσταντινούπολης σε μια ζεστή και δημιουργική παρέα, που φάνταζε από μακριά Ελλάδα και ποιότητα παροχής τουριστικών και όχι μόνο υπηρεσιών.

Το γεγονός εντυπωσίασε και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που με μεγάλα αφιερώματα (στις εφημερίδες «Χουριέτ» και Μιλλιέτ») μίλησαν για ενθουσιασμό για «τη μικρή Ελλάδα, που μπήκε με δυναμικό τρόπο στα μεγάλα τουριστικά σαλόνια».

Ας σημειωθεί ότι ενθουσιασμένοι από το επίπεδο του περιπτέρου και την ποιότητα της τουριστικής προβολής των ελληνικών τουριστικών προορισμών στην τουρκική αγορά, δήλωσαν όλοι όσοι το επισκέφθηκαν.


Από τη βράβευση της «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» για το περίπτερο «Ελληνικοί Προορισμοί», που επιμελήθηκε

Στο περίπτερο «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» συμμετείχαν φορείς και επιχειρηματίες από όλο το Βόρειο Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τη Δυτική Μακεδονία, την Κεντρική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.

Να θυμίσουμε πως η «Επικοινωνία Αιγαίου», με έδρα τη Μυτιλήνη, είναι η γνωστή εταιρεία γραφικών τεχνών, προβολής, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, που εκδίδει και την ημερήσια εφημερίδα «Εμπρός».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey