Με την οργανωτική στήριξη της «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.» η ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Κωνσταντινούπολης

Δυναμικό παρών στη φετινή ΕΜΙΤΤ

31/01/2014 - 16:34

Η πιο επιθετική πολιτική ελληνικών τουριστικών προορισμών στην τουρκική αγορά άρχισε να ξεδιπλώνεται από χθες το πρωί στην Κωνσταντινούπολη και τη 18η ΕΜΙΤΤ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Τουρκίας.

Η πιο επιθετική πολιτική ελληνικών τουριστικών προορισμών στην τουρκική αγορά άρχισε να ξεδιπλώνεται από χθες το πρωί στην Κωνσταντινούπολη και τη 18η ΕΜΙΤΤ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Τουρκίας.

Την οργάνωση της ελληνικής συμμετοχής ανέλαβε η «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», που εκδίδει το «Ε» και παράλληλα δραστηριοποιείται στους τομείς των γραφικών τεχνών, της προβολής, των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας.

Η ΕΜΙΤΤ είναι μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο και οι συμμετέχοντες σε αυτήν έχουν τη δυνατότητα παράλληλα με την προβολή τους στην τουρκική αγορά, να αναπτύξουν συνεργασίες με επαγγελματίες του τουρισμού από παρά πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής έως και της Λατινικής Αμερικής.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά γεγονότα του τουριστικού τομέα παγκοσμίως.

H EMITT διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1997 στην Κωνσταντινούπολη, με πάνω από 4.000 εκθέτες, 60.000 επαγγελματίες του τουρισμού και περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από 60 χώρες.


Τα στελέχη της «Επικοινωνία Αιγαίου Α.Ε.», ο πρόεδρος Παναγιώτης Μυριτζής, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σελάχας, ο αρχισυντάκτης τού «Ε», Στρατής Μπαλάσκας, και ο προϊστάμενος του Εμπορικού Τμήματος, Νίκος Γρίβας, με το μητροπολιτικό δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τομπάς

Τις δύο πρώτες ημέρες η έκθεση απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού. Στα πλαίσια της διοργάνωσης λαμβάνουν χώρα διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις και παρουσιάσεις.

Δεκάδες επιχειρήσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα, σε ένα χώρο 700 τετραγωνικών μέτρων υπό το διακριτικό τίτλο

«Ελληνικοί Προορισμοί» προβάλλουν σε εκατομμύρια Τούρκους, και όχι μόνο, τη μοναδικότητα μιας επίσκεψης «ένα βήμα δίπλα».

Το περίπτερο που προβάλλει τους ελληνικούς προορισμούς είναι ένα από τα μεγαλύτερα της έκθεσης, γεγονός που δείχνει τις προσδοκίες των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων για την τουρκική αγορά.

Οι επιχειρήσεις και φορείς που δηλώνουν παρόντες στη 18η ΕΜΙΤΤ προέρχονται από το Βόρειο Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τη Δυτική Μακεδονία, την Κεντρική Μακεδονία και την Πελοπόννησο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey