Φτηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λήμνο

Από το Φεβρουάριο!

27/12/2013 - 23:37

Από την 1η Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς, οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από και προς τη Λήμνο, θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα επιλογής του προγράμματος διαβάθμισης των εισιτηρίων, της αεροπορικής εταιρείας «Aegean Airlines».

Από την 1η Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς, οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από και προς τη Λήμνο, θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα επιλογής του προγράμματος διαβάθμισης των εισιτηρίων, της αεροπορικής εταιρείας «Aegean Airlines».

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει φτηνότερα εισιτήρια από και προς τη Λήμνο για Αθήνα, καθώς οι επιβάτες θα έχουν δικαίωμα να επιλέξουν μεταξύ τριών κατηγοριών εισιτηρίων, όπως ισχύει για όλους τους περισσότερους προορισμούς, από την 1η Νοεμβρίου.

Μετά την συγχώνευση της «Olympic Αir» με την «Aegean», η τήρηση της συγκεκριμένης τιμολογιακής πολιτικής θεωρούνταν δεδομένη, ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι θα έπρεπε ήδη η εταιρία να είχε εντάξει στο φτηνό ναύλο και τη Λήμνο. 

Από την 1η Φεβρουαρίου, το δρομολόγιο Αθήνα - Λήμνος - Αθήνα, βρίσκεται κανονικά στο πρόγραμμα της «Aegean» με τον φτηνό ναύλο και οι επιβάτες ήδη μπορούν να κάνουν κρατήσεις. Πλέον τόσο οι κάτοικοι όσο και οι  επισκέπτες του νησιού, θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν από και προς Λήμνο, με μέση τιμή εισιτηρίου στα 34 ευρώ ανά προορισμό, ενώ το Σαββατοκύριακο φτάνει τα 57 ευρώ.

Πρόκειται για την κατηγορία Go Light, με τον φτηνό ναύλο, στην οποία όμως δεν συμπεριλαμβάνεται αποσκευή παρά μόνο χειραποσκευή 8 κιλών, ενώ για κάθε αποσκευή υπάρχει επιπλέον χρέωση, 15 ευρώ ανά διαδρομή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 69 ευρώ και η εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος θα αλλάξει τα δεδομένα των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων για Λήμνο. 

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται ιδιαίτερη σημαντική για τους φορείς του νησιού, οι οποίοι αγωνίζονταν για φτηνά αεροπορικά εισιτήρια, καθώς για ένα ταξίδι με επιστροφή χρειάζονταν, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, περισσότερα από 350 ευρώ.

Απομένει, σύμφωνα με τους φορείς, η εταιρεία να δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στο πρόγραμμα εκτέλεσης των δρομολογίων και κυρίως ως προς τις ώρες άφιξης και αναχώρησης από και προς τη Λήμνο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey