Επεκτείνουν τη συνεργασία τους η «Λεσβιγάλ» και η Lidl

To Λαδοτύρι Μυτιλήνης στα «Lidl»

24/10/2013 - 14:42

Η «Λεσβιγάλ - Αφοί Δ. Ρόδου Ο.Ε.» επεκτείνει τη συνεργασία της με τα σούπερ μάρκετ «Lidl». Μετά το Τυροβολάκι Μυτιλήνης, μέσα από τα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας θα πωλείται και το Λαδοτύρι Μυτιλήνης, που παράγει η τυροκομική επιχείρηση της Λέσβου, με την επωνυμία «Νούφαρα».

Η «Λεσβιγάλ - Αφοί Δ. Ρόδου Ο.Ε.» επεκτείνει τη συνεργασία της με τα σούπερ μάρκετ «Lidl». Μετά το Τυροβολάκι Μυτιλήνης, μέσα από τα καταστήματα της ίδιας αλυσίδας θα πωλείται και το Λαδοτύρι Μυτιλήνης, που παράγει η τυροκομική επιχείρηση της Λέσβου, με την επωνυμία «Νούφαρα». Η συγκεκριμένη επωνυμία χρησιμοποιείται για ένα μεγάλο αριθμό τυροκομικών προϊόντων τής Lidl, ενώ στη συσκευασία αναφέρεται ευκρινώς ότι το προϊόν παράγεται και συσκευάζεται από τη «Λεσβιγάλ» στη Βατούσα της Λέσβου. Επίσης αναφέρεται πως πρόκειται για τυρί ΠΟΠ (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης) από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα και φέρει τον αριθμό πιστοποιητικού τού Agrocert, που έχει εγκρίνει την παραγωγή του.

Το Λαδοτύρι Μυτιλήνης, για να γίνει ελκυστικό στους πελάτες των «Lidl», τυποποιείται σε μικρές συσκευασίες των 250 γραμμαρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η τιμή διάθεσής του να είναι πολύ ελκυστική. Ανέρχεται στα 2,99 ευρώ ανά συσκευασία, ή στο 11,96 ευρώ ανά κιλό.

Μέχρι χθες το προϊόν δεν προβαλλόταν από την ιστοσελίδα τής Lidl, γεγονός που δείχνει ότι η συνεργασία είναι πολύ πρόσφατη.

Οι δύο επιχειρήσεις είχαν εγκαινιάσει τη συνεργασία τους το καλοκαίρι τού 2011. Τότε είχε κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των σούπερ μάρκετ της συγκεκριμένης αλυσίδας, το Τυροβολάκι Μυτιλήνης. Πρόκειται για ένα λευκό τυρί που παράγεται από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα, συντηρημένο σε άλμη. Το Τυροβολάκι Μυτιλήνης είναι κατοχυρωμένο και παράγεται αποκλειστικά από τη «Λεσβιγάλ». Σήμερα είναι ένα από τα πιο γνωστά ελληνικά τυριά που διατίθενται από τη συγκεκριμένη αλυσίδα λιανικού εμπορίου. Ξεχωρίζει για την πολύ καλή ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση του.

Η μεγαλύτερη στη Λέσβο
Η «Λεσβιγάλ» είναι ίσως η μεγαλύτερη τυροκομική επιχείρηση της Λέσβου και έχει έντονα εξαγωγικά προσανατολισμό. Ο κύριος όγκος των προϊόντων κατευθύνεται στις χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Η συνεργασία της με τον Όμιλο Lidl τής δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσει τους Έλληνες καταναλωτές, που όλο και περισσότερο στρέφονται προς τη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, παρ’ ότι τα περισσότερα προϊόντα της είναι ιδιωτικής ετικέτας και όχι επώνυμα.

Ίσως το παράδειγμα της «Λεσβιγάλ» θα πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες τοπικές επιχειρήσεις, ώστε τα προϊόντα τους να γίνουν προσεγγίσιμα από μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey